2777
2789
عنوان

شوهرم مهمونامو راه نمیده خونه

1508 بازدید | 55 پست

خواهرم وبچه هاش میخوان بیان خونمون شوهرم اجازه نمیده ۱۰روزه دیگه میخوان بیان وازحالاداره خط ونشون میکشه که بیان تحویلشون نمیگیرم روم نمیشه بگم نیان چکارکنم؟ببرمشون مسافرخونه وبرم اونجابهشون سربزنم زشته؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا همسرتون این کا رو میکنه؟ مطمئنی که این کارو میکنه یا فقط دهره خط نشون میکشه یا تلافی چیزی رو در میاره؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

چه ادم مزخرفی! 

اه اه حالم بهم خورد

خیلی زشته 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

دلیلیش چیه؟ چند روز میخوان بمونن؟

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱