2777
2789

دوستان چندتا انتخاب محل شغل میتونیم داشته باشیم؟ بعد اگه من استان خودم که جز مراکز استان هست و رقابت شدیده و 5 درصد سهمیه ایثارگری دارم انتخاب کنم بهتره یا یه شهرستان کوچیک که رقابت کمتره 

مگه بازم ثبت نامه

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال ۹۸ شرکت کردم

فقط یک جا رو می شد علامت بزنی

سوال دومت رو هم هیچکس نمیتونه جواب بده...کاملا شانسی هست....ممکنه یه نفر توی شهرستان خیلی از نظر علمی  قوی باشه 

چند نفر میخواد رشته ات؟ اون مهمه

من سال ۹۸ شرکت کردم فقط یک جا رو می شد علامت بزنی سوال دومت رو هم هیچکس نمیتونه جواب بده...کاملا ش ...

ببین تو شهر خودمون که جز کلانشهر هست 2 نفر آزاد و یک نفر ایثارگر. 

دبیری

چه رشته هایی؟دبستانم هست‌‌؟

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
خب شما سهمیه استفاده کنی دیگه میای توی گروه ایثارگران. و ایثارگران فقط یک نفر میخواد. پس باید نفر او ...

یعنی آزاد شهر خودم انتخاب کنم یا سهمیه شهر خودم یا کلا یه شهرستان دیگه