2777
2789
عنوان

ازدواج

155 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من ۱۹ سالمه بعد حدود ۴ ساله با یکی  تو رابطمو اونم ۲۳ سالشه بعد شغل داره و از محل کارش بهش خونه میدن برا زندگی بعد خیلی دوست داره تشکیل زندگی بدیم اما من زندگی پر رفاهی دارم بعد میگ من حقوقم کمه باید صبر کنی تا بتونم زندگیو درست تشکیل بدم درحالی که اینا برای من ملاک نیس بش میگم باهم می‌سازیم قابل اعتمادم هست حالا چیکار کنم که حداقل عقد یا نشون کنیم چون واقعا سخت میتونم حتی تلفنی باش حرف بزنم

بعد از کجا معلوم بتونی با کاستی هاش بسازی؟

بعد سن هردو کمه

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

بعد از کجا معلوم بتونی با کاستی هاش بسازی؟ بعد سن هردو کمه

خودش هم میگه مادرم گفته کم براش بذاری میخوایم شرمندش بشیم اما وضعیت مالی پدرش اوکیع می‌تونه تا شب عروسی ساپورتش کنه اما قبول نمیکنه از اونم پول بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر زیر ۲۶ سال بچست دختر خانم زیر ۲۵ سالم بچست ۲۹ سالمه جرات ازدواج ندارم😑

من خیلی باش حرف میزنم خیلی عاقله فق یکم بددله تو شرایط مختلف هم کمکم میکنه

خودش هم میگه مادرم گفته کم براش بذاری میخوایم شرمندش بشیم اما وضعیت مالی پدرش اوکیع می‌تونه تا شب عر ...

عزیزم اگه واقعا ب حس و قصدش مطمئنی مدتی صبر کن شرایطش تا حدی اوکی شه

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

پسر زیر ۲۶ سال بچست دختر خانم زیر ۲۵ سالم بچست ۲۹ سالمه جرات ازدواج ندارم😑

آقایون بنظرم باید حداقل ۳۱ ، ۳۲ باشن برا ازدواج

کارگاه رایگان انتخاب عاقلانه زندگی عاشقانه به صورت رایگان

مهارت های پیش از ازدواج

ظرفیت محدود

شنبه و دوشنبه 17 و 19 تیرماه 1402

۰۲۱۸۸۲۵۷۰۳۰-۰۹۳۸۴۹۰۳۲۸۰سرفصل ها✓مهارت خودشناسی✓انتخاب همسر و معیارهای آن✓آشنایی با مبانی ازدواج✓آسیب شناسی قبل از ازدواجمرکز روانشناسی و مشاوره شیوا