2777
2789
عنوان

پزشکی تو دو هفته؟؟؟؟

223 بازدید | 8 پست

میخوام یه چیزی رو بگم، نمیدونم حدود دوهفته مونده به کنکور وضع درسیت چطوره اما میدونم اگه کل سال خوب خونده باشی و این دو هفته رو شل کنی یکم کمتر از حق واقعیتو بدست میاری و اگه کل سال خوب نخوندی و این دو هفته حداکثر توانتو بذاری بیشتر از حق واقعیت نتیجه میگیری! ممکنه یکی برای فصل یک فیزیک دهم در طول سال 250 تا تست زده باشه و توی کنکور 2 تا تست این فصلو جواب بده ، یکی دیگه دم کنکور بره تازه این فصلو بخونه و فقط 10 دونه تست کنکورای نظام جدیدو ازش کار کنه و بگیم به تسلط کامل هم نرسه و از دو تست یکیشو توی کنکور بزنه ، نفر اول بازدهیش 2 به روی 250= 0.8 درصده و نفر دوم بازدهیش 1 به روی 10= 10 درصد! (حالا میدونم دو نفر میان به روش حساب کردن بازدهی گیر میدن😂) ولی حرفم اینه که مسیر کنکور خطی نیست و هرچی بهش نزدیک تر میشیم ارزش خوندن فرد بیشتر میشه ، نمیگم از صفر به پزشکی برس (هرچند توی رشته ریاضی و حتی انسانی میشه به رشته های خوبم رسید) اما حداقل تویی که مجبوری امسال بری یکم رشتتو بهتر کن، تویی که میخوای پشت بمونی با رتبه بهتری بمون و در کل ،

این مدت همه توانتو بذار :)

انگیزشی#  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

من میخوام این مدت و جون بکنم میدونم موفق میشم 

نتیجه رو میام بهتون میگم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

حقیقت همینه 

ولی یه عده بخاطر سود خودشون بچه ها رو ناامید میکنن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقت همینه  ولی یه عده بخاطر سود خودشون بچه ها رو ناامید میکنن

دقیقا و اینو فقط یکی ک خودش کنکور داده و خونده میفهمه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حقیقت همینه  ولی یه عده بخاطر سود خودشون بچه ها رو ناامید میکنن

بعدم برا نا امیدی بیشتر 

ثبت ناما سال بعد و شروع میکنن تبلیغ کردن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بعدم برا نا امیدی بیشتر  ثبت ناما سال بعد و شروع میکنن تبلیغ کردن

دقیقاا

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
اول نی نی سایت و بعد کلا گوشی رو بزار کنار . 

اره اسی بزار کنار 

خیلی خوب بخون 

اصن تو ب عنوان ی ادم امتحان کن ببینیم دو هفته چ از آب در میای دمت گرم موفق باشی

واقعیت با اون چیزی که این جهان به خورد ما میده فرق میکنه

تو یک فصلو دقیقا بخون بعد برو سوالات اوندفصل کنکور رو جواب بده 

الکی بزرگش کردن