2777
2789
عنوان

استخدامی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 64 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینکه قبول شده میگه واسه مصاحبه رشوه دادم راحت قبولم دیگه

چی بگم والا ، اوضاع قمر درعقربه ، ولی خدا پشتت باشه گزندی بهت نمیرسه سعی کن دست به دامن ائمه و خدا بشی تا ضرری بهت نرسه

ما یه فامیلامون پارسال قبول شد و هپون موقع سه ماهه بود رفت و از بهمن که زایمان کرد یکسال مرخصی زیایمانش‌رو گرفت.

توام به هرشکل هست مصاحبه رو برو. بارداریتم تو این پراحل اولیه نگو. اگه بعد نفر نهایی بشی و بری سرکار دیگه استخدامی و وهروقت زاییدی مطابق قانون یکسال مرخصی با حقوق داری.

استارتررشته ات حقوق بوده؟این رشته روکه نمیخاست برای استخدامی اپ،سابقه نهضت ویاخریدخدمات یاحق التدریس ...

اره حقوق خوندم نه امسال حقوق هم ثبت نامی داشت عزیزم

گاهی امید تنها گل همیشه بهار است🌱
من ارشد بخونم بنظرتون میرسم برا استخدامی در ضمن من سابقه فعالیت تو مدارس دارم اونم محاسبه میشه یا ...

عزیزم همت کنی بخونی قبولی من کتابارو درسنامه و تست زدم سر امتحان تسلط داشتم رو سوالا ان شالله موفق باشین

ممنونم از انرژی مثبتتون

پارسال مصاحبه قبول شدم

ولی برا کار جهادی تو مدارس

نمیدونم جذب میشم یا ن

ولی میخوام ارشد بخونم ببینم میرسم به استخدامیا

اگه تا اون موقع از شانس من تموم نشن

درخواست دوستی ممنوع...

ممنونم از انرژی مثبتتون پارسال مصاحبه قبول شدم ولی برا کار جهادی تو مدارس نمیدونم جذب میشم یا ن ...

این استخدامی تا سال ۱۴۰۵. هست ان شالله قبولی