از دیروز متوجه شدم هی رو بدنش در میاد معلومه ابله مرغونه تب نکرد اصلا فقط خارش داره من الان باردار هم هستم امروز بردمش بهداشت گفتم ببینم چی میگن دکتر بهداشت بهم گفت برو پیش دکتر عفونی ممکنه جنین هم بگیره خطرناکه و فلان منو خیلی ترسوند الان زنگ زدم دکتر عفونی گفت مشکلت چیه گفتم بهش گفت اصلا هیچی نمیشه الکی بزرگش میکنن فقط ماسک بزن و مرتب دستاتو بشور به جنین ضرری نمیرسه و گفت اصلا نگران نباش
شما تجربه ای چیزی دارید ؟ من واقعا ترسیدم 😥🥲
از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودت قبلا گرفتی ؟اگه اره هیج مشکلی نداره ....مگه میشه تو نگیری جنین داخل شکمت بگیره ۰😐😐😐😐 ...
نه یادم نمیاد گرفته باشم
از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
دقیقا منم سال ۹۸ اردیبهشت ماه اگه اشتباه نکنم ماه پنج بارداری بودم دختر پنج ساله ام آب ...
خب من فکر نکنم قبلا گرفته باشم بخاطر اون میگم
دکتر عفونی اینو گفت؟؟؟؟؟ مطمعنی خود دکتر بود جلل خالق خیلی خطرناکه دختر برو پیش ...
شما چقدر اطلاعاتتون از یک متخصص عفونی میتونه بیشتر باشه ک براحتی میترسونیس؟ و استرس میدی
خود اون دکتر عفونی این شرایط کم کم ۵۰ تا ادم دیده و تجربه داره
شما جقدر ادم دیدید
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره