2777
2789
عنوان

کسایی که داغ فرزند دیدین بیاین

4421 بازدید | 72 پست

بیاین درد دل کنیم چند سالش بود چطور شد چطور کنار اومدین؟ از بچه های بعدی تونستین بوشو حس کنین؟

من دو هفته پیش به خاطر تصادف پسر یه سالمو از دست دادم یه هفته به تولدش مونده بود نمیدونین چه پسری بود دو بار تا حالا موهاشو کوتاه کرده بودیم پلکا بلند چشم بادومی مهربون هرچی بگم کمه من موندم و یه عمر حسرت دیدن بزرگ شدنش😭😭

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا امام حسین 😭 

فدای قلبت بشم الهی بحق طفل شش ماهه امام حسینمون خدایا ب زودیه زود ی نی نی بذاره تو بغلت تا آروم بشی فداتشم 🤲💚

اینکارو انجام بده بدون کوچکترین شکی ، با اعتماد و توکل کامل به خدای مهربونمون قشنگم 😍🤲💚به نیت همه ی حاجتتون تونستی هر روز سوره مبارکه محمد و بخون یا روزی چند آیه یا اگه وقت نداری شنبه ها ک متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون تقدیم کن به پنج تن آل عبا عاااااالیه معجزه می‌کنه دوای همه درداست کلا 3۸ تا آیه بیشتر نداره ولی کلی حاجت گرفتم از این سوره پاک با اعتماد به خدا بخون و توکل کن ب خدا ان شاالله حاجت روا میشین بحق مادره پاکمون خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها😍 و نذر چهل شهید هم عاااااالیه ، یعنی تا چهل روز هر روز ب نیت یک شهید سوره مبارکه یاسین و می‌خونی دو روز آخر یک روز  ب نیت شهدای گمنام و  یک روز ب نیت آقا امام حسن مجتبی علیه السلام حضرت سیدالشهدا و آقا حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام شهدای کربلا بخونین عالیهخودم دقیقا آخرین روز حاجت گرفتم همیشه اول دعاهاتون امام زمانمونو دعا کنین چون آقا دعات می‌کنه حاجتت زودتر برآورده میشه 🥺🤲💚

وای گریم گرفت  خدا بهت صبر بده

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی

الهی بگردمت

منه خاک بر سر همش ترسشو دارم دخترم یسالو نیمشه همش ترس دارم یروز نبینمش چون تمام دلخوشیمه😭😭😭

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅