2777
2789
عنوان

عمل بینی:/

140 بازدید | 11 پست

سوال دارم..بچه ها یکی از دوستام ۱۴ سالشه و دماغشو عمل کرده..منم میخوام عمل کنم..دکتر خوب میشه معرفی کنید..دماغش خیلی خوب شده..ولی من از دکترش خوشم نیومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا خودم دیدمش..رشدش تکمیل شده بود..گفته بود به قاعده بستگی داره..اونم زود شده بود..دکترش گذاشته بود ...

میتونم بگم یکی ازمسخره ترین دلایلی که میتونستم راجب عمل بینی ۱۴ ساله بشنوم همین بود که گفتی

چه ربطی داره چهره تغییر میکنه تا ۱۷ ..۱۸ سالگی 

تازه زیر ۱۸ سال رو هر دکتری قبول نمیکنه 

میدونم هر دکتری قبول نمیکنه..اومدم بپرسم ایاد دید کسی عمل کنه تو سن کم و پیش چ دکتری بوده.

منظورم اینه که با همین دکتر عمل کن دوست داری چون نمیتونی دکتری پیدا کنی که سن شمارو عمل کنه خیلی خیلی به ندرت پیش میاد پیدا هم کنی شرایط دارن ممکنه شامل حال شما نشه

میتونم بگم یکی ازمسخره ترین دلایلی که میتونستم راجب عمل بینی ۱۴ ساله بشنوم همین بود که گفتی چه ربطی ...

عزیزم وقتی کسی پریود میشه تقریبا اکثر رشد بدنش صورت گرفته..و بقیه دلایلشم این بود که باید حداقل یه سال قدت رشد نکرده باشه و سایز پات هم همینطور

عزیزم وقتی کسی پریود میشه تقریبا اکثر رشد بدنش صورت گرفته..و بقیه دلایلشم این بود که باید حداقل یه س ...

من از ده سالگی پریود شدم قدمم بعد از ۱۱ دیگه رشد نکرد ولی همین الان عکس ۱۶سالگیم رو بهت نشون بدم با الان که ۲۴ سالمه مقایسه کنی فک میکنی یه ده بار عمل کردم ، اون رشد قده چهره تغییر میکنه برام عجیبه کدوم دکتری بوده همچین حرفی زده البته اون فقط به فکر پولشه حالا خودت چند سالته؟ چه اصراریه اینقدر زود بزارن چند سال دیگه که ۱۸سال رو گذروند عمل کنن 

عمل بینی انگار شده از واجبات:/

من از ده سالگی پریود شدم قدمم بعد از ۱۱ دیگه رشد نکرد ولی همین الان عکس ۱۶سالگیم رو بهت نشون بدم با ...

وقتی که رشد کامل شده باشه..غصروف های رشد بینی هم حداقل رشدشون رو انجام دادند..اینجوری نیست که بینی تا همیشه رشد کنه..من دوستمو دیدم خیلی تعجب کردم ولی گفت با این دلایل و رضایت پدر و مادرم اجازه عمل داد

وگرنه قیافه تغییر میکنه ولی سایزش عوض نمیشه