2777
2789

سلام، داداش من آدم اجتماعی و امروزی هست و یکی از دخترای فامیلمون برای ازدواج انتخاب کرده ولی از نظر ما مناسبش نیست، نگین ک انتخاب خودشه ب شما چه چون واقعا مهمه.. دختر خانوم دختر پایه ای هست و از لحاظ زیبایی خوشگله تا اینجا مشکلی نیس. ولی دوس پسر داشته و داره ینی همزمان با سه چهار نفر هست و تعهد نداره تو رابطه او زندگی متاهلی هم همینجور باشه چی؟.. اینایی حرفایی هست ک خود دختره ب من گفته خداشاهده من اصلا قضاوتش نمیکنم.. از لحاظ اخلاق آدمی هست ک تو روی همه وامیسته حتی مامانش..مامانش مریض بوده ما مثلا رفتیم عیادت دختره نشسته مامانش از ما پذیرایی می‌کرد.. من ازش بدم نمیاد نمیخام بدشو بگم فقط نمیدونم چجوری داداشمو منصرف کنم چون میدونم اینا وصله هم نیستن نگران زندگی داداشمم

با دوست پسراش سر قرار رفته و خونه خالی هم رفته.دقیقا خودش این حرفارو ب من گفته.. چون من خیر سرم مورد اعتماد نصف مامانا و دخترای فامیلم.. نمیخام از این چیزا ب داداشم چیزی بگم فقط نمیدونم چطوری غیر مستقیم بفهمونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینارو به داداشت گفتی؟ گوش‌کرد،پس تمومه.

اینارو نگفتی؟ بگو

اینارو گفتی؟ گوش نکرد،کاری ازتون بر نمیاد یا کامل کشیده میشع سمت دختره و با بی ابرویی میگرتش و‌از شما دور و سرذ میشه،یا تا اخر عمر هر بلایی سرش بیاد خراب میشه روی سرتون میگه نذاشتین با اون ازدواج کنم .

عزیزم همه دوسپسر دارن الان. پس هیچکی نگیرتشون. ازدواج کنن خوب میشن. 

مشکلی با دوس پسر داشتن ندارم من.. ولی اخه همزمان با سه چهار نفر رو هم خوب نمیدونم بنظرم همچین آدمی تعهدی نداره تو رابطه.. بازم نظرتون محترمه 🙏🏻

با دوست پسراش سر قرار رفته و خونه خالی هم رفته.دقیقا خودش این حرفارو ب من گفته.. چون من خیر سرم مورد ...

اگه حقیقته چرا نمیخوای بگی ؟

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
عزیزم همه دوسپسر دارن الان. پس هیچکی نگیرتشون. ازدواج کنن خوب میشن. 

من با ۲۶ سال سن تا حالا هیچ دوست پسری نداشتم و استرس استارتر هم درک میکنم چون دوست من توی ۶ سال بالای ۱۰۰ تا پارتنر عوض کرد و بعد ازدواجشم با اینکه متاهل بود با یه آقای متاهل دیگه دوست شد و تهشم طلاق گرفت و کل مهریشو هم گرفت 

استارتر ، اگه برادر من بود بهش میگفتم همه اینایی که با ما گفتی رو و انتخاب رو میذاشتم به عهده خودش چون بچه نیست با کتک و داد و فریاد از چیزی منعش کنید 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)