2777
2789
عنوان

آزمون آموزش و پرورش

638 بازدید | 85 پست

سلام بچه ها خداو شکر  دیروز که نتایج اومد دیدم قبول شدم همینجایی که الان زندگی میکنم ...و سهمیمه بومی هم اعمال شده رو نمرم ولی من به خاطر شغل همسرم که نظامیه و بعد ازدواجم ۴ ساله که اومدم اینجا خواستم ببینم سهمیه بومی بودن و دیگ شاملم میشم؟یا نامه ای چیزی لازمه همسرم بگیره از ادارشون چون اگه سهمیه بومی بودنم حذف بشه رد میشم🥲😭ولی خب اینجا دارم زندگی میکنم دیگه

لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم ۱۰ ساله ولی آخه شرایط منم یجوریه استثناهایی قائل نمیشن؟

اصلا حرفی نزن،یه نامه آخر دفترچست که باید ببری کلانتری و چند جای دیگه مهر و امضا کنن،ببر برات امضا کنن و همونو تحویل بده

فکر می کنم بهتره برگه ی استشهاد بگیرین پر کنید از همسایه ها و محل کار همسرتون....اگر همسرت منتقل بشه ...

چون تهران سخت انتقال میدن اینور اونور نیروی تهران کمه

فکر نمی کنم الان خیلی سخت گیر شدن میگن اصلا دیگه انتقالی نمیدن هر کس هر شهری قبول شه همونجا باید خدم ...

مشکل انتقالی همسرم نیست میگم نیروی تهران کمه و انتقالی نمیدن اصلا....

فکر نمی کنم الان خیلی سخت گیر شدن میگن اصلا دیگه انتقالی نمیدن هر کس هر شهری قبول شه همونجا باید خدم ...

تا یک سال تعهد به خدمت محضری میگیرن، بعدش به خاطر تبعیت از همسر هرجا شوهرش بره بهش انتقالی میدن(احتمال خیلی زیاد ولی بازم بپرس،منطقه ما اینطوریه)