2777
2789
عنوان

خانوما ارد ب مالیت کمک کنید

265 بازدید | 19 پست

خانوما برامون مالیت اومده

ما مغازه از خودمونه ولی خونمون اجاره ای بچه کوچیک داریم کلی خرجمونه الان برامون مالیات اومده اعتراض بزنیم کم میکنن یا زیادش میکنن

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اضهارنامه پر نکردین؟مغازه تون دستگاه کارتخوان داره؟

ن عزیزم پر نکردیم

بله کارتخوان داره چیکار باید بکنیم

خب من هم مستاجرم. با به دوقلوی شیرخوار روزی دوازده ساعت کار می کنم. از خونه هم تا سرکار با مترو و اتوبوس 2 ساعت تو راهم. 20 سال هم تقریبا کار می کنم. حداقل حقوق میدن. برای همین هم قبل از حقوق اول مالیات رو کم می کنن. 

خوب مالیات برای مغازه اومده دیگه درسته؟

مالیات بر درامد هست دیگه ارتباطی با خونه که استیجاری باشه یا ملکی نداره

مالیات اکثر مشاغل بازاری علی الرأس میاد ولی اگر زیاد اومده اعتراض بزنید چون سال دیگه مبنی این مالیاته

چی بگم والا
وقتی از کارگرش مالیات میگیرن بنظرت انصاف حالیشون میشه که اعتراض بزنی

ن ولی بخدا اوضاع خیلی خرابه الان همش حواسمون ب خرج و خوراکمون هست ی بچه باید همه چی بخوره همش میگن بچه بیارید و... خوب ی کمک بکنن برای بچه دیگه شوهرم صبح تا شب سر کاره کلا ۴ساعت همو میبینم اینم شد زندگی ی جوون ن تفریحی ن گردشی این همه تلاش و زحمت اخرشم این وضعیت زندگیمونه

ن عزیزم پر نکردیم بله کارتخوان داره چیکار باید بکنیم

مالیات روی کارتخوانها میاد 

نمیدونم کاری میشه کرد یا نه اما تازگی دیگه به خاطر مالیات رو کارتخوان خیلی ها کارتخوان رو غیر فعال کردن 

باید اضهارنامه پر میکردین 

اونم کافی نت وارد میرفتین وگرنه مالیات زیاد براتون میاد

خوب مالیات برای مغازه اومده دیگه درسته؟ مالیات بر درامد هست دیگه ارتباطی با خونه که استیجاری باشه ی ...

مممنونم عزیزم خوب از این ورم کلی اجاره و... خوب بلاخره تاثیر داره همش ک سود نشد اون پولا