2777
2789

سلام بهمه 

بچه هامو یکیش پیش دبستانی ۱ هست یکی شونم امسال میره اول 

ثبت نام کردم غیر انتفاعی 

نمیدونستم از تابستون کلاس آی مث و سی مث براشون میزارن 

الان اومدم سفر یه استان خونه مادرم دیگه بعد دوسال ک جایی نرفتم بخدا اومدم با بچه ها روحیه مون عوض شه

حالا مدیر زنگ زده میگه از ۱۵ تیر کلاساشون شروع میشه و حتما باید برگردین 

من تا ۲۵ تیر نمیتونم برگردم ازین ور دلم مث سیر سرکه میجوشه ک نکنه اگه با ۱۰ روز تاخیر برم بچه هام ضربه بخورن 

کسی بوده بچش این کلاسا رفته باشه ؟ یعنی ۱۰ روز غیبت کنن خیلی ضربه میخورن ؟؟؟؟؟؟ 

تورو خدا بگید برگردم یا بمونم چیکار کنم 

بچه هام دوساله جز تا سرکوچه نرفتیم جایی دلم میسوزه براشون 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اینا پول اضافس

مدیر میگه مدرسه ما دانش اموزای پیش دبستانی هم خوندن نوشتن بلدن و ریاضی فولن . برا اول دبستان کم نمیارن تو کلاس ولی بچه های تو چون پیشینه ندارن اگه تابستون رو نیان اول مهر تو کلاس کم میارن از دوستاشون 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
من تازه می خوام ثبت نامش کنم پیش چی هست این کلاسا

نمیدونم ولی گفتن ریاضی زبان و خوندن نوشتن رو مثل یه اول دوم دبستانی یادمیگیرن 

این کلاس اصلا سودی برای بچه ندارن و بیشتر دکان باز کردن مراکز غیر دولتی هست مطمین اون مسافرت و تفریح و آرامش خودت تاثیرش هزار برابر بیشتر از این کلاسهای دهن پرکنه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
این کلاس اصلا سودی برای بچه ندارن و بیشتر دکان باز کردن مراکز غیر دولتی هست مطمین اون مسافرت و تفریح ...

بخدا خودم از بچگی بابام بخاطر درسم هیچچچچچچچچ جا نمیبردمون من همیشه شاگرد اول بودم تیزهوشانی بودم اخرش با فوق لیسانس بیکارم بخدا 

بعد تمام دوستام ک کلاسارو میپیچوندن و سفر میرفتن همه الان سرکارن و من یک بچه دلمرده بودم همیشه با معدل بیست 

براهمین دودلم ک سفرو کنسل کنم یا نه 

نمیخوام مث خودم بشن بچه هام 

بخدا خودم از بچگی بابام بخاطر درسم هیچچچچچچچچ جا نمیبردمون من همیشه شاگرد اول بودم تیزهوشانی بودم اخ ...

دقیقا همینه هر چیزی تو زندگی در جای خودش و در جایگاه خودش مهمه اگر بچه ها تو این گرما هم بخوان برن کلاس که دیگه اول مهر اون شور و شوقی که باید داشته باشند رو ندارن در عوض توی همون خونه پدرت باهاشون مهارتهای لازم کار کن مخصوصا برای بچه کلاس اولی مثل شمارش اعداد و جمع و منهای ساده و هم آغاز و هم پایان و قصه گویی و....

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
دقیقا همینه هر چیزی تو زندگی در جای خودش و در جایگاه خودش مهمه اگر بچه ها تو این گرما هم بخوان برن ک ...

خیلی خیلی خوشحالن ک اومدیم سفر . دیدن تلفنی با مدیر حرف میزنم کلی گریه که مامان تورو خدا بزار بمونیم مسافرت 

بگو پس میرم ی مدرسه دیگه 

خاک تو سرم بخاطر کارشوهرم تو این شهرستان موندیم مدارس دولتی اش خیلییییی شلوغن و جو بدی دارن درحالیکه استان مادرم اینا یا شهرای دیگه ک دوستام زندگی میکنن مدارس دولتیش خیلی خوبن اینم شانس منه 😔

دختر بزرگم درونگرای شدیدی هست و بدش از جاهای شلوغ میاد مجبور شدم غیرانتفاعی بنویسمش که جمعیت کلاسش کم باشه 

عزیزم رفتی پزشکی روسیه بخونی؟

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤