2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید منو لطفا😢

76 بازدید | 5 پست

دوستان چند روز پیش با شوهرم رفتیم پارک برای گردش ولی زهر مار کرد، برگشت گفت ببین ما چند روز دیگه عروسی میکنیم( فعلا عقدیم) گفت از الان بهت بگم ب مادرم احترام میزاری به کل خانوادم احترام میذاری چیزی نگفتم فقط سکوت کردم بعد ادامه داد گفت هرچی بهت میگن تو فقط سکوت کن 😢

بعد من برگشتم گفتم اگه مادرت بگه وای جهزیه این کمه فلان چیز کمه گفتم اون موقع چی برگشت گفت 

گفت اگه تو جوابشو بدی منم بر میگردم میگم آره فلان چیزو مادرت درست نکرده 😢

بازم چیزی نگفتم برگشت گفت به همشون احترام میزاری 4 تا خواهرم داره دوتا برادر داره گفت به همشون احترام میزاری 

دروغ چرا ناراحت شدم خیلی چون بهم گفت هرچی گفتن لال شو سکوت کن ناراحت شدم 

بعد از اون ماجرا شوهرم از مادرش پول قرض گرفته بود چون نزدیکای عروسیه ولی یه سه روز نگذشت پولشو خواست منم به شوهرم گفت ای کاش از مادرت نمیگرفتی از کسی دیگه ای میگرفتی حداقل یکی دوماه بعد پولشونو میخواستن 

برگشت بهم گفت خفه شو توله 😢خیلی ناراحت شدم قلبم واقعا شکست چون من چیزی نگفتم چیزی بدی نگفتم گفتم؟؟ 

دیگه باهاش حرف نزدم اومدم خونه تا سه روز بهش زنگ نزدم اون زنگ میزد بعد که بهش گفتم از حرفت ناراحت شدم گفت من چیزی نگفتم که ناراحت شی 

بعد اینا ی خاله دارن که تو کوچه شوهرمو ببینه سلام نمیده این خالش خیلی عکس مردمو میگیره پخش میکنه بعد شوهرم گفت اونو تو عروسیم دعوا میکنم من گفتم باشه دعوت کن حالته فقط مطمهن باش که عکس منو نگیره پخش کنه بخدا عکس خواهرزادشو گرفت پخش کرد من که دیگه عددی نیستم 

سر اونم باهام بحث کرد 

من چیکار کنم من محرم اونم از هرکسی بهش نزدیکترم بخدا خدب نیس بخاطر هر چیزی هر کسی قلبمو بشکنه چون من چیزی بدی نگفتم گفتم؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین طرف تو عقد انقدر بهت بی احترامی می‌کنه فکر نکن بری سر زندگیت بهت احترام می‌ذاره. بی احترامی هاش و توهیناش به حدی زیاد میشه که اعتماد به نفستو میگیره 

دوست داری تا آخر عمر همش تو سری خور باشی؟ 

ببخشید ولی اگه خواهر من بودی بهم میزدم این نامزدی رو 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

هنوزم میخای باهاش عروسی کنی؟😧

ببین شوهر من تا حالا بهم خفه شو نگفته بی احترامی نکرده ولی چون پشتم نیست و طرفدار خانوادشه و هیچوقت تعصب منو نگه نداشته میگم  کاش ب عقب برمیگشنم و باهاش ازدواج نمیکردم.الان روزای خوبته دوسال ک از عروسیت گذشت و پیش هرکسی تحقیرت کرد و خرد شدی میفهمی که اشتباه کردی.شوهر اونیه که تحت هر شرایطی پشت زنش باشه حتی اگه اشتباه از زنش باشه

هنوزم میخای باهاش عروسی کنی؟😧

نمیشه عروسی نکنم چون عقدیم نمتونم بهم بزنم اگه نانزدی بود و فقط ب اسم هم بودیم آره ولی دو سال عقدیم نمیتونم جدا شم این رفتارش تازه اومد دستم اگه قبلا میدونستم که دیگه کار ب اینجا ها نمکشید