پدر شوهرم عمل کرده بعد مادر شوهرم موتوری بهش زده پاش شکسته وپدرشوهرم ومادر شوهرم امدن خونه ما خلاصه دیروز یکی از خواهر شوهرام امد خونمون با یکی از جاریهام منم فقط برا این تعداد شام درست کردم ودرست ساعت نه شب که میخوام شام بکشم دوتا از خواهر شوهرام با دوتا برادر شوهرام امدن خونه ما خلاصه سفره انداختیم تا همشون شام نخوردن وغذای منم کم امد خیلی اعصابم خورد شد که غذا کم بود ازدیشب حالم گرفته هست
لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
چه حرکت زشتی. بهشون میگفتی کاش میگفتید میایید که بیشتر درست کنم و یه تعارف نصفه میکردین و به مهمون اصلیا میرسیدین تا دفعه بعد بدون خبر نیان.
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خیلی بده میدونم این دفعه که گذشت ولی اینبار بهشونب گو شام کمه.من نمیدونستم میاید.بذارید تخم مرغ یا املت هم درست کنم تا کم نیاد.وقتی سرزده میان هرچی میذارن جلوشون باید بخورن .اینجوری اونا متوجه کارشون هم میشن تو هم غذات کم نمیاد.سرشون هم منت گذاشتی که خبر ندادید من بازم رفتم یچی درست کردم براتون