2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کپی کنی چون لینک‌ها درست نمیاد

تاپیک هات، یعنی چی ؟(سوالم نمیخوام جواب داده بشه فقط میگم اینجوری نباش)

چراا اینقدر غمگین.

من از غم آدم ها خیلی غمگین میشم.

لطفا شاد باشید.

در پناه خدا.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
تاپیک هات، یعنی چی ؟(سوالم نمیخوام جواب داده بشه فقط میگم اینجوری نباش) چراا اینقدر غمگین. من از غ ...

هر آدمی به هر حال روزای شاد و غمگین داره
و من وقتی ناراحت باشم بیشتر برای خودم مینویسم
میشه بپرسم بین این همه تاپیک خیانت و کتک و خودکشی توی این سایت چی باعث شد فکر کنین ۲تا تاپیک من انقدر غمگینه؟😅 ببخشیدا برام جالب بود
راستش تاپیک آخری(تهران) رو هم وقتی نوشتم که خیلی روحیه خوبی داشتم😅

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

هر آدمی به هر حال روزای شاد و غمگین داره و من وقتی ناراحت باشم بیشتر برای خودم مینویسم میشه بپ ...

اوووووه سعی میکنم به هیچ وجه تاپیک خیانت و کتک رو نخونم(البته خداروشکر الحمدلله رب العالمین تا حالا با تاپبک های با چنین مضمون برخورد نکردم). چون حرفه کاریم به اندازه کافی درگیر با چنین مسائلی هست که در آینده بیشتر هم خواهد شد.

چند وقت که میام نی نی سایت عموما گروه های که ذکر باشه و یا کمکی باشه میرم، کمکی از دستم بربیاد حالا یا با جواب یا هرچیزی که در توانم باشه....

دستم خورد به کاربری ات.

و تاپیک هاتو خوندم.....

اخه خیلی خیلی واقعی بود.

و چقدر ذهن زیبا و خلاقی دارید.....

ولی واقعا غمگین بوووووود، انتظار و ترد شدن بود.....

درسته مثل روز و شب که در گردش، غم و شادی هم هست البته برای همه یکسان نیست....

غم خوبه اما نه زیادش، هرچند من سعی میکنم در همه حال راضی به رضا خدا باشم.

تایم استراحتم بود!!!

وووووای خدا فکر کردم نصفه شب پیام دادم.

ممنونمم که جواب دادید دوستی گلی.جیگر شما و روحیه عالی ات گلی جان

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
اوووووه سعی میکنم به هیچ وجه تاپیک خیانت و کتک رو نخونم(البته خداروشکر الحمدلله رب العالمین تا حالا ...

من معمولا یکم غمگین می‌نویسم
ذهن زیبا و خلاق! تعریفتون بهم چسبید. ممنونم

من معمولا یکم غمگین می‌نویسم ذهن زیبا و خلاق! تعریفتون بهم چسبید. ممنونم

یو توصیه دوستان، زیاد توی حالت نوشتن غمگین نباشید

خداروشکر الحمدلله عزیزم. گفتم که غمگین بود، خیلی هم غمگین بود تا چند روز فقط توی فکرش هستم، چون همه داستان ها واقعی هستند خیلی واقعی تر از چیزی که فکرش رو کنیم.

در پناه خدا باشید گلی جان

یو توصیه دوستان، زیاد توی حالت نوشتن غمگین نباشید خداروشکر الحمدلله عزیزم. گفتم که غمگین بود، خیلی ...

خب من معمولا وقتی شاد باشم حس و دلیلی برای نوشتن ندارم

وقتی ناراحتم می‌نویسم تا آروم بشم

و اکثرا متن‌های غمگین رو جای دیگه‌ای می‌نویسم، نه توی نی نی سایت...

والا تاپیک اولم که فقط دو سه تا جمله است و تاپیک دومم هم بخاطر حس خوبم نوشتم که بعد از مدت‌ها اون دوست رو دیده بودم