الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بگم شوهرم بسیار مرد خوبیه، همه جوره هوای منو داره ولی من از بچه داری و مسوولیت های زندگی مشترک مد ...
خداروشکر که شوهرت خوبه.
این برای همه پیش میاد. میدونی الان فقط محاسن مجردی رو میبینی و با سختی های زندگی مشترک مقایسه میکنی. ولی اگر شوهر خوب باشه واقعا ارامش زندگی مشترک خیلی بیشتره. هرچند من اینو درک نکردم و فقط شنیدم.
وای فکر میکنی اخه چه دلیل داره بیاد از همه چی بگه واقعا من مغزم سوت میکشه !! یا مثلا می خواد یه بطری ...
ببین اخلاق بدی نیست. اما شاید شما نیاز داشته باشی که بعضی کارها رو خودش تنها انجام بده یا شما رو وارد همه چیز نکنه. کم کم به خودش واگذار کن. بگو خودت هم میتونی بهترشو انتخاب کنی
عزیز دلم خب یکم سربسته بگو اینجوری که نمیشه. خودت حضوری عذرخواهی کن. واسطه بفرست. پیشنهاد پول یا هد ...
صورتش دو سه تا زخم افتاده می خواد دیه بگیره ما هم امکان پرداخت دیه نداریم چون با مامانم دعواش شده بود مامانم رفتن رضایت گیری اون دو تا مورد آخر به نظرم نمیشه چون آدمی که دوباره میره شکایت می کنه که پیشنهاد رشوه بهم دادن😭😭😭😭ای خدااااااااا