2777
2789
عنوان

بیاین از مشکلاتمون با شوهر و توی زندگی بگیم یکم اروم بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه خوووب من شوهرم هرچی میگم یکم تعریف کن میگ از چی تعریف کنم رفتم سرکار اومدم دیگ زورش میاد حرف ...

وای فکر میکنی اخه چه دلیل داره بیاد از همه چی بگه واقعا من مغزم سوت میکشه !! یا مثلا می خواد یه بطری اب بخره زنگ میزنه میگه بخرم یا نه !!!!!! احساس میکنم شوهرم یکی از بچه هامه فقط ریشو سیبیل داره

توصیه میکنم از مشاور کمک بگیرید.اینجا دردی دوا نمیشه.دوست داشتی من روانشناس ام

ببخشید من بخام ازتون مشاوره بگیرم هزینش چقدر میشه؟ 

شوهرم اجازه رفتن به مشاوره رو نمیده 

خونه رو مرتب کردم! حالا تنها چیزی که اینجا بهم ریخته اس،منم! :) 
هرچی بهش میگم ته ریش بزار 😋 ، هشت تیغ می‌کنه 😂🤦🏻‍♀️

یبار شوهرم باهام قهر کرد و جوابمو نمیداد. میگی به خودت برس وقتم گرفته میشه و اینا. حالا یه مو شونه میکرد😐

منو شوهرم همدیگه رو خواستیم ولی چون فرهنگامون باهمدیگه فرق می‌کرد حرفامون اصلا باهم دیگه نمیخوند 

انقدم دعوامون شد 

الان شوهرم فیلمای بد میبینه 

نمیتونمم جلوشو بگیرم 

تازه تو گوشیش ربات چن با ناشناس هم پیدا کردم 

از دستم در اومده 

از یه طرف هم تو محیط کارش آشنا هست هی از من بد میگن 

چون حسودی می‌کنن بهمون 

منو از چشمش انداختن 

الان نزدیک یه هفتس باهمدیگه یه کلامم حرف نزدیم 

من بگم شوهرم بسیار مرد خوبیه، همه جوره هوای منو داره ولی من از بچه داری و مسوولیت های زندگی مشترک مد ...

چه اشکالی داره بعضی وقتا باهم دیگه جوونی کنید

کارایی که تو نوجوانی انجام می دادی رو الان باهم انجام بدید

ما اینکارو میکنیم خیلی خوبه اصلا خسته ام نمیشی از هم

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
فقط یکم گیر میده که با فرهنگ ما غریبه هست موقع عصبانیت هم بی چشم و رو میشه  وگرنه مرد خوبی هست& ...

شوهر من عصبانی بشه و من یکم گلایه کنم کلا همه چیز بارم میکنه. آشتی هم کنه نه تنها از حرفاش پشیمون نیست بلکه میگه خودت مقصر بودی

یبار شوهرم باهام قهر کرد و جوابمو نمیداد. میگی به خودت برس وقتم گرفته میشه و اینا. حالا یه مو شونه م ...

😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

این هر روز یک ساعت تو حموم داره ریشش هشت تیغ می‌کنه 😂🤦🏻‍♀️

اگر دوست نداشته چرا اومده خواستگاری و باهات ازدواج کرده؟ و الان چرا جدا نمیشه؟

به جون خودم شب و روز ذهنم درگیر همینه. همین الان اگر بگه جدا شیم همه چیمو میبخشم و جدا میشم