2777
2789

سلام بچها 

من چند وقت پیش وام ازدواج گرفتم بعد ما برای دوتا وام  ازدواج ی ضامن کسر از حقوق بردیم و چک بعد گیر دادن ک ضامنتون یدونس و فلان 

اگه میخوابن بانک مرکزی گیر نده ی سند بیارین 

بعد گفت ک سند رهن بانک نیست یعنی میتونین بفروشین 

تنها چیزیم ک گرفت کپی مدارک شناسایی بود و امضا رو سند 

حالا میخوام بدونم اون سنده ک امضا شده روش کپی برابر اصله !!

یعنی اگه قسط وام عقب افتاد برای خونه خطرناکه!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون سند حکم تمکین مالی شما رو داره 

یعنی اگه به دلیل نداشتن ‌‌و مشکلات اقتصادی بگین نمیتونیم اقساط رو بدیم این رو‌میکنن مدرک که یعنی شما تمکین مالی لازم رو دارید و روش اقدام میکنن  

ولی در کل اگه اقساط پرداخت نشه اولین چیزی که توی خطره حقوق اون بنده خدایی هست که براتون کسر از حقوق آورده و ضامن‌شده 

تاخیر توی قسط ها فقط جریمه های روز شمار داره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
مطمعنی!؟ با خودم میگم حتما ب کارشون میاد ک گرفتن دیگه نه!؟

شما باید اعتبارسنجی بشید.  یعنی دارایی درشت شما و یا ضامن داشته باشید که با سند تایید شد.  اون ملک یا سند تعهد پرداخت شما نیست

یعنی تو هیچ شرایطی خطری برای خونه نداره!؟

اگر اقساط رو پرداخت نکنید در درجه اول سراغ ضامن میرن که کسر از حقوق داره و پس از چند اخطار به شما و ضامن اگر به تعهداتون عمل نکنید با نامه قضایی از حقوق اون بنده خدا کسر میشه ..اما اگر حقوق ضامن کفاف اقساط رو نکرد و یا اینکه ضامن نتونست اقساط رو پرداخت کنه میرن سراغ سند ملک و پس از چند نوبت اخطار اون رو تو مزایده میزارن برا فروش ..وقتی فروش رفت پول خودشون رو بر میدارن بقیه اش رو به شما میدن .البته این روند مقررات خودش رو داره و کمی زمانبر هست .اما در کل هیچوقت بانکها ضرر نمیکنن و محکم کاریهاشون درسته .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
روش اقدام میکنن یعنی همون رهن دیگ!!؟؟

حالا مگه قراره قسط ها رو ندی؟😂😂

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نه گلم  چیزی که در رهن نرفته رو نمیتونن بعدا تو رهن ببرن  روش اقدام کنن یعنی ثابت کنن که ...

نه میدم میترسم تو این ده سال با اولین اخطار بیان بفروشن خونرو😑

با کپیش هم میشه یعنی !!

اره .میشه ...ببین اگه قصد ندادن اقساط رو داری ملک رو بیخیال شو ....چون به مفت میفروشن

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........