2777
2789
عنوان

روز 11 سایزفولیکولم 17 بود

142 بازدید | 22 پست

روز 11 پری سایز فولیم برا تخمدان راست 17 بود .برا چپ 15 و 16 بود.دکتر دوباره hmg داد برا همون شب و فرداش یعنی روز 12 پری hcg با رابطه 3روز پشت سر هم و بعدش یک روز در میان تا یک هفته.بنظرتون با این دستورا احتمال بارداری هستش؟ نگرانم و منتظر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد از ظهر نوبت دارم 

میگم مثانه باید پر باشه ؟ الان فهمیدم دکتر آقاست شلوار خیلی می‌ره پایین ؟ شکمیه برای من 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

سلام دوستان من ۱۵روز از اخرین رابطه ام میگذره ک کاملا هم حفاظت شده بود اما پریودم ۵روز عقب افتاده 

تو این ۱۵روز ۴بار بی بی چک گذاشتم هر چهاربار منفی(ی بار ۱۰,روز بعد رابطه ی بار ۱۲روز یه بار۱۴روز یه بارم۱۵روز) دیشب دو سه تا لک قهوه ای دیدم ک امروز بی بی چک گذاشتم دیدم منفی الان بنظرتون این لکا لک لانه گزینی؟یا پریود ممکن من باردار باشم با وجود ۴بار تست منفی؟

من بعد از ظهر نوبت دارم  میگم مثانه باید پر باشه ؟ الان فهمیدم دکتر آقاست شلوار خیلی می‌ره پای ...

دکتر تاکید میکرد مثانه باید کاملا خالی باشه.البته من واژینال بودم 

دکتر تاکید میکرد مثانه باید کاملا خالی باشه.البته من واژینال بودم 

آهان مرسی عزیزم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
اخه خوندم باید بین 19 تا 24 باشه که بارداری اتفاق بیفته    

عزیزم شما همون روز hmgزدین ک‌رو‌رشد فولی موثره،فرداشمhcgزدین ک ی روز بعدش بوده.ینی فولی رشد کرده باز ب نسبت روز قبل.توکل کن...قران بخون،زیارت عاشورا بخون.الهی ک دامنت سبز شه❤️سوره ی محمد رو زیاد بخون