2777
2789

مشکل ماهم آبه شب ۱۱ میره صبح ۶

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه وقتی برق میاد یادمون میره به خاطر مصرف اشتباه قطع شده ی چیزی بگم برقی که تولید میشه درنیروگاه قابل ذخیره کردن نیست یعنی اینطور نیست شب برق رو برای روز ذخیره کنن تولید برق سقف وتوان خاصی داره اگه شما یدونه لامپ بیشتر روشن کنید به همون اندازه برق بیشتر تولید میشه ماهم برقمون قطع میشه آب هم قطع میشه لطفا بیاید به خاطر خودمون صرفه جویی کنیم 

صرفه جویی های من ایناس تابستون پلو پز روشن نمیکنم لامپ سرویسا رو ۳وات زدم شاید بگید کم نوره اما نه خیلی هم نورش خوبه مگه دو متر جا چقدر نور میخواد شبها تا موقع شام فقط یدونه لامپ روشنه غذا رو موقع روشنایی هوا میپزم شب برای پخت غذا برق روشن نکنم ماکروویو هم از هربار کارش چند ثانیه رو کم میکنم برای نماز صبح لیدار میشم ماشین لباسشویی رو میزنم برنامش رو هم روی ۴۵دقبقه تنظیم میکنم  شما هم بگید ایده بگیریم چکار کنیم برق قطع نشه