2777
2789

دعا منظورت طلسم و ایناست؟😐

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر این باشه اوج فاجعه ست، هم برای شخصی که می گیره، هم برای شخصی که براش زده میشه 

آره واقعا دعاگرفتن از چاله دراومدن و افتادن تو چاهه

من دیدم کسی که بدبخت کرده خودشو با اینا

و مثل یه منجلابه که کم کم فرو میبردت

تاثیر هم داره‌ها ولی بعد میبینی چقدر فرو رفتی تو این منجلاب و دیگه هرچی هم دست و پا بزنی غرق تر میشی..

راه حل هیچ مشکلی نیست که پیش ائمه نباشه

بخدا من شرمم میشه تا وقتی ۱۴ معصوم هستن بریم در خونه دعانویس و رمال و جادوگر..

خدانجات بده هرکی رو که گرفتار ایناست

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
آره واقعا دعاگرفتن از چاله دراومدن و افتادن تو چاهه من دیدم کسی که بدبخت کرده خودشو با اینا و مثل ...

انشالله امام حسین خودش کمکش کنه.بخاطر کارهمسرهه میخام که رسمی بشه توی شرکت

چرا فاجعه یکیه میلونی میگیره ولی شرطی دعا میکنه

چون به وسیله احضار شیاطین هست، و احتمال این که اون شیاطین بعدا تو زندگی شما هم فعال بشن هست. دعانویس که دلش برای شماها نسوخته فقط پولش می گیره... 

اگر غیر طلسم باشه اونا هم نتیجه بخش هستند 

مثل حرز امام جواد برای دفع طلسم و چشم زخم 

مثل حدیث کسا برای گرفتن حاجت و... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

می تونید همین الان زنگ بزنید حرم امام رضا ازشون کمک بخواید و بهشون بگید واسطه شما و خدا بشه و دعاتون به خدا برسونند

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

چون به وسیله احضار شیاطین هست، و احتمال این که اون شیاطین بعدا تو زندگی شما هم فعال بشن هست. دعانویس ...

اره اینم گفت دعا رو اجنه ها درس میکنن.من بخاطر کار همسرم با دعا رزق روزی میخام

روزی تون باشه میشه نباشه نمیشه اینا همه از قبل تعیین شده ما داریم طبق برنامه بازی میکنیم  .ولی دعا کردن موثره بخاطر این که دعا میره ب ما قبل نوشته شدن سرنوست و میتونه تغییر بده 

من بهت میگم برای رزق و روزی چیکارکنی

آخه دخترخوب رزق و روزی رو ادم میره از اجنه میخواد؟

اونی که رازقه خداست!

رزق من و تورو خدامیرسونه نه اجنه😐🤦🏻‍♀️

تلگرام اگه داری ایدیتو بفرست برام