2777
2789
عنوان

هو او پو نو پو نو

179 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی اینجا با این روش پاکسازی آشنایی داره

در زندگی شخصی بکارش برده واگر اینطوره نتیجه ای هم گرفته:؟خودم که فکر میکنم خیلی موثره،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقن راسته اخه؟؟ این چیزا

بله درسته،از همه تاثیر مثبت تکرار این چهار عبارتش که بگذریم،

زمانی که شما فکر وذهنتو معطوف میکنی روی گفتن این ذکر تمام تمرکزت میره روی این کار،وذهنت رو دیگه مشغول افکار مزاحم نمیکنی و این خودش میشه حضور درلحظه ،واین شروع یک ارامش بزرگه،

عزیزم دو تا ایه ی اخر سوره نصر هست، خدایا دوست دارم شکرت منو ببخش، حالا شده هوپوپو سرخپوستان امریکا

بله ایه های قران هم تاثیر خیلی زیادی داره در ارامش و موفقیت شخصیمون ولی هو اوپونوپونو قدمت دیرینه داره حتی قبل از اسلام،

وایی کتابش بی نظیره 

البته که من دیدگاه های مختلف مردم رو دیدم خیلی ها قبول نداشتن کلا برام جالب بود که هر کس یه نظری داشت مثل اون مثال هایی که میزد رو براشون غیر قابل قبول بود ولی من در این موارد به قلبم اتکا میکنم و چیزی که قلبم ازش حس‌خوب بگیره رو در نظر میگیرم که این کتاب دقیقا باعث میشد از اعماق وجودم تایید اش کنم

وایی کتابش بی نظیره  البته که من دیدگاه های مختلف مردم رو دیدم خیلی ها قبول نداشتن کلا برام جا ...

اره کتابش عالیه همچنین روشش،این روش اگه ناکارآمد میبود جهانی نمیشد قطعا،پس حتما خیلی ها ازش نتیجه گرفتن که تا حالا براش کتاب نوشتن و تبلیغ میکنن براش.😄😄

اره کتابش عالیه همچنین روشش،این روش اگه ناکارآمد میبود جهانی نمیشد قطعا،پس حتما خیلی ها ازش نتیجه گر ...

آخه منظورتان از نتیجه گرفتن چیه ؟ قطعا این چهار تا کلمه رو معمولی هم تو زندگی ات خیلی استفاده کنی باعث راحتی و سبکی و آرامشت میشه ولی خب مثلا تو این کتاب میگه به صندلی این چهار تا حرفو گفتم صندلی صاف شد یا همچین چیز هایی حالا نمیدونم منظورتونو دقیقا 

آخه منظورتان از نتیجه گرفتن چیه ؟ قطعا این چهار تا کلمه رو معمولی هم تو زندگی ات خیلی استفاده کنی با ...

مقصود ماهم از تکرار این اذکار جابجا کردن صندلی وامثالهم نیست،من بعنوان یک زن خاندار هدفم ارامش درونی و پیشرفت روحی-معنوی،ویکی از مهمترین روشهایی که میتونه کمک کننده باشه ونتیجه بده پاکسازیه.

آخه منظورتان از نتیجه گرفتن چیه ؟ قطعا این چهار تا کلمه رو معمولی هم تو زندگی ات خیلی استفاده کنی با ...

جابجایی صندلی و حرکت دادن اجسام مربوط میشه به سطوح خیلی بالاتر از پاکسازی که موجب میشه کنترل ذهن رو در دست بگیری و یه تبعش بتونی کارهای فارق العاده کنی،مثل مرتاض های هندی،برای امثال من سطوح اولیه پاکسازی که بتونه یک زندگی باکیفیت رو برام به ارمغان بیاره کفایت میکنه،!😆