منم تجربه رو دارم
وقتی لجبازی میکنه اینجوری نباش که اهمیت ندی ولی خواستشم انجام نده وقتی یهو شروع میکنه جیغ زدن و گریه کردن ازش فیلم بگیر و بهش ریز ریز بخند بعدا بهش نشون بده بار اول جواب نمیده ولی چند بار انجام بدی اوکی میشه
برای فحش دادن و بی ادبی کردنش هرموقع بی ادبی کرد باهاش حرف نزن خصوصا میگی که استقلال نداره هرچی صدات زد محلش نزار بهش بگو بابت حرفی که زدی عذرخواهی کن و بهم قول بده تکرارش نکنی در صورت تکرار زمانی که باهاش حرف نزدی و باهاش قهر بودی رو هر دفعه دوبرابر کن و برای اشتی کردن باهاش هر دفعه به جز عذرخواهی ازش بخواه کارای دیگه هم بکنه مثل کمکت کردن تو جمع کردن اتاقش جا به جا کردن یه بشقابی چیزی یا برات یه لیوان اب بیاره و اینا 
وقتی اسباب بازیاشو پخش میکنه وادارش کن خودش جمع کنه بگو جمع نکنی من جمعش نمیکنم بزار کاراشو خودش انجام بده دستشویی که میبریش سعی کن راهنماییش کنی خودش انجام بده چند بار بهش اموزش بده تا یاد بگیره
ببین میفهمم حالتو من قشنگ له شدم تا درست شد ولی بهت قول میدم با صبر و حوصله درست میشه اخلاقاش
ولی حواست باشه جلوی بقیه تحقیرش نکنی و پشتش دربیای فقط ت تنهاییتون این رفتارارو داشته باش