2777
2789

پسرم ۵ سالشه و هزار و یک مشکل داره توی رفتارش که میدونم از روش تربیت غلط ما بوده خیلی جاها سخت گرفتیم که نباید و خیلی جاها شل که اونم درست نبوده و خلاصه خراب کردیم ...

الان چیکار کنم باردارم و کمتر از یکماه دیگه دخترم دنیا میاد

واقعا موندم چیکار کنم با تربیت پسرم

مشاور کودک خوب هم توی شهرمون نیست

یک نفر که خوب و بود مثلا و بعد چند ماه با بدبختی نوبت گرفتم رفتم که داغون بود هیچچچچ راهکاری نداشت همه اش حرفا و راهکارهای شعاری هر چی میگفتم بخدا اینکارارو کردیم جواب نگرفتیم راهکار جدید بدید انگار از رو کتاب حفظ کرده بود فقط دوباره همون رو تکرار میکرد

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بچه دوم عجله کردی باید صبر میکردی اینجوری برات مشکل میشه 

من دوست داشتم بعد دو سالگیش اقدام کنم اما بخاطر همین رفتارش و شیطونیاش و لجبازیاش تا ۴/۵ سالگیش صبر کردم خودم ۳۶ سالمه همسرم ۳۹ واقعا بعدش دیگه نمیشد😔 الان چیکار کنم خوب

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
مشکل پسرت چیع0؟

لجبازی- حرف گوش ندادن و بی ادبی - عدم استقلال توی همه کاراش از غذا خوردن و‌دستشویی رفتن بگیر تا هر کار کوچیک دیگه

عزیزم ۵ سالگی دیگه تربیت کردن به اون صورت معنایی نداره. فقط باید روش های غلط گذشته رو ترک کنید و سعی ...

واقعا چطوری مخصوصا شوهرم که خیر سرم فوق لیسانس داره  و تحصیل کرده و خیلی مثلا اجتماعی هست اما توی تربیت پسرم و حتی نگهداشتن و آموزشش نه تنها هیچچچ کمکی بهم نداده و نمیده بلکه مدام باهاش توی لجبازی و‌دعوا و دوریه فقط پول میده میگه برو دهنشو ببند یا با کلاس یا اسباببازی و خرید 

الان یکم دیره واسه تربیت از همون اول هرجور عادت بدی بچه رو همونجور رفتار میکنه اینکه همسرتون فقط واسه اینکه اروم باشه هرکاری میگه رو انجام میده معلومه پر توقع بار میاد و دنبالشم پرویی و بی ادبیو داره

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
بوشهر

یه خانم دکتری هست که البته تهرانه من پسرمو میبرم و پسر دوست من مشکلات مشابه پسر شمارو داشت اونم پنج سالشه و الان خیلی خیلی رفتاراش بهتر شده، بازی درمانی هم انجام میده 

اگه مایل هستید شمارشون رو بدم تلفنی باهاشون صحبت کنید عزیزم استرس نداشته باش 

لجبازی- حرف گوش ندادن و بی ادبی - عدم استقلال توی همه کاراش از غذا خوردن و‌دستشویی رفتن بگیر تا هر ک ...

منم تجربه رو دارم

وقتی لجبازی میکنه اینجوری نباش که اهمیت ندی ولی خواستشم انجام نده وقتی یهو شروع میکنه جیغ زدن و گریه کردن ازش فیلم بگیر و بهش ریز ریز بخند بعدا بهش نشون بده بار اول جواب نمیده ولی چند بار انجام بدی اوکی میشه

برای فحش دادن و بی ادبی کردنش هرموقع بی ادبی کرد باهاش حرف نزن خصوصا میگی که استقلال نداره هرچی صدات زد محلش نزار بهش بگو بابت حرفی که زدی عذرخواهی کن و بهم قول بده تکرارش نکنی در صورت تکرار زمانی که باهاش حرف نزدی و باهاش قهر بودی رو هر دفعه دوبرابر کن و برای اشتی کردن باهاش هر دفعه به جز عذرخواهی ازش بخواه کارای دیگه هم بکنه مثل کمکت کردن تو جمع کردن اتاقش جا به جا کردن یه بشقابی چیزی یا برات یه لیوان اب بیاره و اینا 

وقتی اسباب بازیاشو پخش میکنه وادارش کن خودش جمع کنه بگو جمع نکنی من جمعش نمیکنم بزار کاراشو خودش انجام بده دستشویی که میبریش سعی کن راهنماییش کنی خودش انجام بده چند بار بهش اموزش بده تا یاد بگیره

ببین میفهمم حالتو من قشنگ له شدم تا درست شد ولی بهت قول میدم با صبر و حوصله درست میشه اخلاقاش

ولی حواست باشه جلوی بقیه تحقیرش نکنی و پشتش دربیای فقط ت تنهاییتون این رفتارارو داشته باش

مشکل پسرت چیه اتفاقا پسرمنم تو۵ ساله منم ۳ماه دیگه دخترم به دنیا میاد

به سلامتی عزیزم

پسرم من داغونم کرده بخدا شب تا صبح از غصه اش بیدارم و خواب ندارم و اکثرا گریه فکر کن توی این بارداری بحای آرامش فقط غصه خوردم

لجبازی- حرف گوش ندادن و بی ادبی - مدام یا داره تف میکنه یا زبون در میاره - عدم استقلال توی همه کاراش از غذا خوردن و‌دستشویی رفتن بگیر تا هر کار کوچیک دیگه مدام هم در حال نق زدن و بهانه گیریه با هیچ بچه ای نمیسازه کلاس اسم مینویسم نمیمونه بدون من و میره نظم کلاس رو بهم میزنه تا مربی بیرونش کنه

یه خانم دکتری هست که البته تهرانه من پسرمو میبرم و پسر دوست من مشکلات مشابه پسر شمارو داشت اونم پنج ...

بله حتما ممنون میشم ازت گلم