2777
2789

حتی لاک زدن و ارتیش تفریح و کافی شاپ هم حال دلم رو خوب نکرد. وقتی دارم از شوهرم بخاطر کارای خانوادش حرف میزنم رگ غیرتش باد میکنه عصبی میشه بی احترامی میکنه ولی وقتی خواهر مادرش از من بد میگن زبون نداره عین موش میشه سرش پایینه اخه این مردا چرا اینجورین 

خیلی عصبی ام از درون دارم اتیش میگیرم بخدا من ادم بدی نیستم ولی نمیدونم تاوان کدوم گناهمه کاش میدونستم حداقل میگفتم حقته فلان کترو کردی باید تاوان بدی وای ب گذشتم ک نگاه میکنم ادم بدی نبودم دل کسی نشکستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیال    خب مادرشه      اگه همسرت از مادر خودت پیشت غیبت کنه ناراحت نمیشی ...

مادرم شوهرم انقدر دوست داره انقدر احترامش نگه میداره از من بیشتر ولی واسه مادر اون برعکسه

حق داری،درکت می کنم،دیگه بهش چیزی نگو، 

خودت سعی کن از حق خودت دفاع کنی و اینکه بی احترامی که کردن در حضور شوهرت خودت رو ناراحت نشون بده اما چیزی نگو،بعد تنهایی و بدور از عصبانیت با چاشنی مظلوم نمایی به همسرت بگو فقط بخاطر روی ماه تو و احترام به تو جوابشون رو ندادم ،کم کم متوجه میشه و حمایتت می کنه

رها کن عزیزم اینقدر به خودت فشار نیار ضعف نشون نده درمانده نباش قوی باش مستقل باش منتظر هیچکس نباش که خوشحالت کنه 

شما اگه یه سگ بهت پارس کنه توام میری جلوش وایمیستی پارس میکنی؟نه. تمااااااام 

حق داری،درکت می کنم،دیگه بهش چیزی نگو،  خودت سعی کن از حق خودت دفاع کنی و اینکه بی احترامی که ...

در حضور من بی احترامی نمیکنن جلو شوهرم هیچی نمیکن وقتی تنها گیرش میارن میگن وقتی من نیستم از خودم دفاع کنم 

[QUOTE=297008848]در حضور من بی احترامی نمیکنن جلو شوهرم هیچی نمیکن وقتی تنها گیرش میارن میگن وقتی من نیستم از خودم دف ...[/QUOTE 

ازشون فاصله بگیر،خودت رو ناراحت نشون بده،کم محلی کن تا علت رو جویا بشن،بعد بگو چرا مثلاً اون روز پشت سرم همچین چیزی گفتید،بگو به خودم بگید تا توجیهتون کنم،الکی برداشت نکنید و ......(من یعنی نسیم عشق   کاملاااا و عمیقاااا درک می کنم چی میگی )