2777
2789

این بودتاپیک قبلیم منونامزدم (عقدیم) یکساله میونمون شکرآب شده درحدی که کلابهم زدیم تاپیک های قبلمم دلیلشونوشتم این عشق و ازدواج ازعشقی که خودمون نصبت به هم داشتیم بود این آقا ازوقتی من اومدم خونه بابام نه منوبیمه کرده نه خودشویعنی همچنان دوسم داره که خودشم بیمه نکرده من باکددستوری شماره ملیشوزدم دیدم نوشته تحت پوشش نیست این یعنی چی ممنون میشم جوابموبدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کات کردین فقط مشکل بیمه س؟؟؟ 

عقدبودیم یکساله ازهمه خبرنداریم مشکل. بیمه نیست میگم اون که دیگه نمیاددنبالم بیمه منوخودش کنسل شده چرادیگه خودشوبیمه نمی کنه؟؟

یعنی حق بیمه واریز نکرده

نه من سه ماه پیش واسه مهریمم درخواست دادم البته میشه واسه اون باشه چون درخواست مهریه دادم همه چیشوبسته باشن بیمشم به مشکل خورده باشه یانه؟؟مشکل مهریه نیستا مشکل دوس داشتن کنه اون بااینکه خانوادش این همه اذییتم کردن من بازم ته قلبم دوسش دارم امااون به خالم گفته دیگه منونمیخوادچطورممکنه همچین چیزی؟؟کی خانواده روانیشوتحمل می کنه که انقدرگستاخانه اینوگفته؟؟

عقدبودیم یکساله ازهمه خبرنداریم مشکل. بیمه نیست میگم اون که دیگه نمیاددنبالم بیمه منوخودش کنسل شده چ ...

پول نداره شاید ربطی به دوست داشتن نداره

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
پول نداره شاید ربطی به دوست داشتن نداره

خب چرا وقتی به خالم گفت دوسم نداری بهش گفتش شمارتونوبدم به مامانم باهاش حرف بزنید خالم گفتش که نه من بامادرت هیچ حرفی ندارم وقتی خودت میگی نه یعنی نه دیگه گوشیوقطع کردروش بعدشم کلی گوششو پرکرده بودن چرتوپرت گفته بودپشت من

نه من سه ماه پیش واسه مهریمم درخواست دادم البته میشه واسه اون باشه چون درخواست مهریه دادم همه چیشوبس ...

بیمه ارتباطی به مهریه نداره اگه سر وقت حق بیمه رو واریز نکنی قطع میشه

کاربر آقا
بیمه ارتباطی به مهریه نداره اگه سر وقت حق بیمه رو واریز نکنی قطع میشه

خب چرا واریزنمی کنه واسه خودشوچون دوسم داشت دیگه سلامتیشوبدون من نمیخواد😭😭