2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکه بخر به نظرم

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

ی گردنبند دیدم عاشقشم خیلی دوستش دارمچیکار کنم

اگه به پولش نیاز نداری و قصد فروش نداری بخر و گرنه موقع فروش خیلی ضرر میکنی

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

[QUOTE=297003588]اگه به پولش نیاز نداری و قصد فروش نداری بخر و گرنه موقع فروش خیلی ضرر میکنی[/QUOTE

نیاز ندارم ولی گفتم بذارم بانک شاید بعد نیاز پیدا کردم ولی انگار استباهه

بمیرم هم نمیتونم طلا بفروشم متاسفانه اصلا وابستگی شدید دارم الانم خیلی طلا دارم اصلا سیر نمیشم

خب هرچی میخوای بخری بخرولی سپرده مث اینه بریزی توآب

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰