2777
2789

چند روز قبل یکی از خواهر شوهرام از شهر دیگ اومده بود شهر ما خونه مادر شوهرم بعدش من زنگ زدم گفتم آبجی بیا شام بعد دیدم ۲ تا خواهر شوهرا هم خونه مادر شوهرمن به اونام گفتم بیاید شام 

بعد من اومدم غذامو گزاشتم آماده ساعت حدودای ۴ بود فک‌کنم دیدم یکی از خواهر شوهرا با دوتا از دختراش اومدن خونمون دوتا دختراش هم جای غریبن ینی از شهر دیگ اومده بودن بعدش دیدم اینا نمیرن گفتم شمام بمونید شام بعدش جاریم اومد خونمون ساعت ۶ بود دیدم اونم نشست نمیره گفتم حالا میگه اینا جمع شدن من بهش نگفتم بیا شام به اونم گفتم پس زنداداش توام بیا اونم گف باشه میام بعد یکی از خواهر شوهرام شهر دیگس ناراحت شده میگف جمع شدین چرا نگفتین بهم بعد من بهش تو گروه توضیح دادم گفتم اینجوریه آبجی من کسیو‌دعوت نکردم مخصوص همشون خودشون اومدن 

بعدش گذشت باز امشب خونه خواهر شوهر بودیم اون خواهر شوهرمم اومد باز با شوخی معلوم بود تیکه مینداخت منم هی توضیح‌میدادم بهش دیدم نمی‌فهمه گفتم مگ آبجی هرکس بیاد خونه شما شام قراره منم بیام ؟بعد گف نه گفتم خب باز من براش توضیح دادم ک اینجوری شده ولی حس میکنم ناراحت شده ینی اشتباه کردم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

نه حرف راست رو زدی 

چقدم قشنگ اسمشون رو میگی حال کردم😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حرف راست رو زدی  چقدم قشنگ اسمشون رو میگی حال کردم😂

ینی چی 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ولش کن سخت نگیر مطمانی به شوخی نمیگه؟   یبار براش توضیح دادی اگه بازم گفت دیگه جواب نده خ ...

ارع بابا اون کلا اخلاقشه ناراحت باشه به شوخی میگیره میگه همه چیو 

مثلن حتی اینم گف شوهرم میگه دیدی اونا تورو محل نمیزارن ولی تو رفتنی همه رو جمع میکنی والا من ساعت ۵ دیدم همشون جمعن به همسرم کفتم به اونم بگیم بیاد همسرم گف اونا بار بردن تهران اصلا نبودن

ینی چی 

مثلا میگم قشنگ صداشون میزنی اجی ، زنداداش ...

بعضی عروسا کاری به کاریشون نداری انگار با آدم خصومت شخصی دارن 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
مثلا میگم قشنگ صداشون میزنی اجی ، زنداداش ... بعضی عروسا کاری به کاریشون نداری انگار با آدم خصومت ش ...

اها 🤣

ارع بابا اون کلا اخلاقشه ناراحت باشه به شوخی میگیره میگه همه چیو  مثلن حتی اینم گف شوهرم میگه ...

ولش کن اهمیت نده زیادم توضیح نده براش

خونه هم نبودن دیگه گله کردنش چیه