2777
2789
عنوان

خواهش میکنمممممم بیایین

109 بازدید | 16 پست

اگه عشقتون برای خرید کادو پول نداشته باشه 

در حالی که شما برای تولدش ۳ ۴ تومن خرج کردید 

چیکار می‌کنید ؟ ازش انتظار کادو دارید باز ؟ ناراحت میشید ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار ندارم.دیگه منم نمیخرم.بخرمم خیلی هزینه نمیکنم

چند روز دیگه تولدمه ولی پول نداره امشب بهم گفت بهت پول بدم گفتم نه پول دارم 

تولد سال پیشمم کلا پیشم نبود 

اگه عشقی که میگید عشق واقعی و از ته دل باشه از این عشقای بچگونه نباشه نه ناراحتی نداره مگه قراره ملیونی خرج کنید یا خرجکنن که بفهمید دوستون دارن یا حتی اونا بفهمن دوستشون دارید 

کادو تولد حتی اگه یه شاخه گلم باشه  اگه عشق باشه این وسط این شاخه گل اندازه کلی چیزای گرون ارزشمنده براتون 

نظر شخصیه منه 

اگه عشقی که میگید عشق واقعی و از ته دل باشه از این عشقای بچگونه نباشه نه ناراحتی نداره مگه قراره ملی ...

درسته عزیز دلم حرف شما اما آجی گاهی کادو هم بهانه ای هستش برای ابراز عشق 

دقیقا خب آدم حتی شده انتظار یه شاخه گل رو داره ولی میدونم این کار رو نمیکنه میخواد بیاد برداره پول بزنه به حسابم تو هر مناسبت پول میزنه خب من به پول اون نموندم برای من مهمه که طرب وقت بزاره به جای ۵۰۰ زدن به حسابم یک دقیقه وقت بزاره بره ۵۰ تومن بده به یه شاخه گل خیلی بهم برمیخوره هر مناسبت پول میده انگار از سر باز میکنه آدمو 

درسته عزیز دلم حرف شما اما آجی گاهی کادو هم بهانه ای هستش برای ابراز عشق  دقیقا خب آدم حتی شده ...

عزیزم من الان یه سری زدم به کل تایپیکات ناراحت نشیاولی ایشون که دنبال بهونس که اذیتکنه شمارو یا هی بهونه جور کنه بهم بزنید چرا سر این چیزا ناراحت میشی ؟؟

خب عزیزم اینطور که میگی برات پول میریزه خب چرا بجاش یه یادگاری حتی‌ شده یه شاخ گل بخره این کار رو انجام نمیده؟ حالا ما از باطن آدمها خبر نداریم شاید اون از ته دل دوست داره یا شایدم نداره بخاطر همین تو با خودش درمیون بزار بعد حرفش رو بهم بگو تا بفهمیم منظورش چیه

خب عزیزم اینطور که میگی برات پول میریزه خب چرا بجاش یه یادگاری حتی‌ شده یه شاخ گل بخره این کار رو ان ...

دقیقا صحبت خودمم همینه آدم ناراحت میشه انگار هر سری آدمو با پول از سر باز میکنن 

اره گلم حالا تونستی با خودش صحبت کن

میکم بمونم تا شنبه یهو سورپرایز اینا داشت شرمنده نشم از حرفش اگه هم هیچی نداد دیگه دعوا فایده ای نداره منم تولدش تدارک نمیبینم