2777
2789
عنوان

دل شکوندن

335 بازدید | 26 پست

بچه ها با مادربزرگی ک دلت رو میشکونه چکار باید کرد

خیلی دلمو شکست ولی مامانم پشتم نیس اصلا ب پشمش هم نمیگیره ک مادرش چجوری با من یا داداشم رفتار کنه ما بابامون فوت کرده

دل همه رو شکونده با زبونش تو خونس نشسته شب و روز نماز میخونه و دعا و ذکر اما هر کی ک اومده تو خونش با گریه رفته بیرون از بس زبونش تلخه ۱۰ تا عروس داره اما دل هرکدوم رو یجور شکسته و گریشون انداخته

ب من بچه یتیم میگه مامانت چی میخواد سر مزار بابات اون ا ش غ ا ل گ وه س گ ک ارثش رو براش گزاشت چرا دیگه میره سر مزارش

دل همه عروساشو شکسته جوریکه هر کدوم یجور مینالن از دستش و کسی خونش نمیاد درد همین زبونش عروساشم سالی یبار میان

بابابزرگم اصلا خونه نمیاد از بس زبون این زن تلخه هروقت بابابزرگم میاد خونه بهش فحش میده و میگه تو خونه ی من نیا تو کثیفی و برو گمشو بیرون و میگه کاش نیاد خونه و الهی فلان بشه و بهمان 

دیگه ببینید چجور ادمیه ک حتی بابابزرگمم نمیاد خونه و از دسش ناراضیه

بعد دیشب خونش بودم داشت ینفر رو نفرین میکرد گفتم نکن زشته گناهه اون جوونه بگو الهی خوشبخت بشه کلا هروقت خواسته نفرین کنه میگم نگو خوب نیس 

بعد اون طرف فامیلای درجه یک بود فهمید این حرفارو بعد مادربزرگم زنگ زده ب من میگه حالا خبرچینی کردی منو از خونم بیرون کردن ، 

من خودم از خدا خواستم پامو از خونه ی این زن بد قلب و دل سیاه ببره و دیگه خونش نرم ک هرسری یجور دلمو بشکونه ولی الان چکار کنم چجوری رفتار کنم 

تو خبرچینی کردی واقعا؟

مامانت جدازندگی نمیکنه ازش؟تنهاراهت اینه یا مستقل شی یا ازدواج کنی یاخم بیخیال حرفاش بشی و یه گوش در یه گوش دروازه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خبرچینی کردی واقعا؟ مامانت جدازندگی نمیکنه ازش؟تنهاراهت اینه یا مستقل شی یا ازدواج کنی یاخم ...

خبر چینی نکردم طرف خالم بود داشتم باهاش دردو دل میکردم 

کلا بخوام بگم ی کتاب میشه ولی این زن اینقدر دل شکونده ک همه از دستش مینالن چهارتا عروساش خونشون چسبیده ب خونشه اما اصلا تو خونش نمیرن درد همین زبونش

چرا برات مهمه ک باز میگی چجوری رفتار کنم؟!

برام دیگه مهم نیس از خدا خواستم پامو از خونه ی زن ببره ک نخوام چپ و راست هر بی احترامی بهم میکنه باز برم خونش 

دلم گرفته بود گفتم اینجا اروم میشم❤️

دل شکستن واقعا خیلی بده و حق الناسه. گفتید که اهل نماز و... با توجه به شرایطتون اگر امکانش هست بهشون بگید حالا که برای نماز دستور خدا رو انجام میدن، در این مورد هم رعایت کنن. من با ایشون آشنا نیستم اما بعضی آدما کلا اینطوری بزرگ شدن و شاید ندونن. خودمونم خیلی باید حواسمون باشه که به هر طریقی دل نشکنیم چون اگر تو این دنیا اون فرد ما رو نبخشه در اون دنیا باید جبران کنیم که سخت تره  

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
دل شکستن واقعا خیلی بده و حق الناسه. گفتید که اهل نماز و... با توجه به شرایطتون اگر امکانش هست بهشون ...

کاش واقعا ادم با خدایی بود اما اینجوری نیس دل همه رو شکونده هر کسی یجور از دستش میناله ب عروس خالم ک تازه اومده تو خانواده میگه غربتی و ... و هزارتا چیز دیگه کسی ک شوهرشو الکی از خونه بیرون کنه دیگه تا ته خط رو برو 

من تو بچگیم این چیزا رو ندیدم یعنی مامان بزرگ پدریم ک بچگیمو باهاشون بودم اینجوری نبودن اصلا 

جواب اونا رو هم نده😒 چقدر ب اطرافیانت رو میدی

ن خداروشکر ک تا حالا چیزی نگفتن اما باید کم کم رابطم رو کم کنم کم ک هست اما دیگه منم میسم مثل بقیه ی تنوه هاش ک عید تا عیدم نمیرن خونش