2777
2789

یه لباس پرنسسی مشکی دارم چند سال قبل خریدم هیچ وقت نشد جایی بپوشمش به نیت اتلیه خریدم دلم یه عکس یا کلاس میخاست به عنوان عکس ازدواج

چون خاطره بدی از عروسبن داشتم نمیخواستم عکس اون موقع رو شاسی باشع  خلاصه دنبال یه لبلس جایگزین بودم و باقی داستان  هرچتد هیچوقت شرایط اتلیه هم جور نشد و لباسن مدتهاست تو کمد مونده

حالا بعد از چند سال عروسی دخترخالمه تو این گرونی ترجیح میدم همون لباس خودمو بپوشم البته نمیدونم مناسب هست یا نه

چون خیلی پف  پفیه خیلی ام لختیه 

تصمیم گرفتم دستکش براش پیدا کنم اگه پیدا بشه یا یه بادی گیپور زیرش بپوشم

میدونید دستکش بلند چرمی از کجا میتونم پیدا کنم؟

عکس ژورنالیش تقریبا شبیه این عکسهایی هست میزارم 

نظرتونو بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگله بپوش

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

من با لباس سفید پوشیدن بقیه فقط تو عروسی مخالفم 

ولی اگه در این حدم پف دار کسی بپوشه پر پرش میکنم :/

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
تو عروسی درست نیست لباس سفید یا پفی بپوشی حالا هرطور میدونی 

گفت مشکی

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879