2777
2789

سلام دخترم سه ماهشه از روزی به دنیا اومده سه بار بستری شده، دفعه اول آب بدنش کم شده بود و سه روزه بود، دفعه دوم دو ماهش بود ۲۴ ساعت تب کرد و بعد کاملا بی حال شد از روز قبلش اسهال بود، تو بیمارستان آزمایش گرفتن هیچ مشکلی نداشت از اون موقع تا الان که چند روزه وارد چهار ماهگی شده اسهال خوب نشده، کلی پدی لاکت، پودر کیدی لاکت، شربت زینک خورد ولی خوب نشد، الان آزمایش دادیم عفونت ادراری و مدفوع داره، گوشش هم عفونت کرده، من خیلی مراقبشم و خیلی بهداشت رعایت میکنم، الان یه ماهم هست حس میکنم لثه هاش ورم دارن، مدام دست میکنه تو دهنش محکم با ناخن میکشه روشون، میترسم مشکلی داشته که اینقدر مریض میشه، تو رو خدا اگه تجربه ای دارید که میتونه کمک کنه بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا خدا به بچت سلامتی بده دوم اینکه به شما هم آرامش هیچ چی سخت تر از بیماری بچه نیست 

پسر من از سه ماه و نیم تا شش ماهگی مدفوعش کاملا آبکی بود اسهال کامل دکتر بردم ازمایشم گرفتن هیچ مشکلی نداشت به غذا ک افتاد اسهالش خوب شد البته ناگفته نماند بچه اسهال بود ولی کاملا نرمال و سرحال و وزن میگرفت از شیر خوردن زیاد اسهال بود فک منم