2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بد بودی چی خب؟ 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
هرکس خیانت کرده بهونه اش این بوده که طرف بده 

شاید هم هر کس بد بوده خیانت دیده. خیانت توجیه نه ولی دلیل داره. شما تو هر اتفاقی که تو رابطه رضایتمندانه ای میفته یه درصدی تقصیر داری. گیریم اصلا طرفت ذات خیلی خیلی بدی داشته چرا تو باهاش وارد رابطه شدی؟ یا از حماقتت بوده یا از زدن خودت به حماقت. کمترین تقصیرت این می تونه باشه

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
شاید هم هر کس بد بوده خیانت دیده. خیانت توجیه نه ولی دلیل داره. شما تو هر اتفاقی که تو رابطه رضایتمن ...

من اصلا رابطه ندارم باکسی یه نفر از اعضای خانوادم این کارو کرد 

طرف بده !

طلاقتت وبگیر 

خیانت هیچ توجیهی نداره

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
من اصلا رابطه ندارم باکسی یه نفر از اعضای خانوادم این کارو کرد  طرف بده ! طلاقتت وبگیر  ...

شما می دونی که طلاق به این راحتی نیست. مهریه هست نفقه هست حرف مردم هست. کسی نمی خواد تو همچین دردسری بیفته. رابطه ی دوست پسر و دوست دختر که نیست

چرا از خیانتکارا  دفاع میکنی؟

چون خیانت هیچ توجیهی نداره (که به معنی دلیل استفاده میشه) یه حرف غیر منطقیه. تا چیزیو قبول نکنید نمی تونید عوضش کنید. حالا دلیلشو بهتون نگن مگه چی بهتون اضافه میشه؟ حقیقت هر چقدر هزینه داشته باشه هزینه ی دروغ بیشتره. گول زدن خودتون راهش نیست

چون خیانت هیچ توجیهی نداره (که به معنی دلیل استفاده میشه) یه حرف غیر منطقیه. تا چیزیو قبول نکنید نمی ...

اه بیخیال حرفاتو متوجه نمیشم 

گمونم خودتم این اشتباه و کردی!

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
اه بیخیال حرفاتو متوجه نمیشم  گمونم خودتم این اشتباه و کردی!

خیر من تو عمرم کلا یه رابطه ی مجازی چهار ماهه داشتم که همون یدونه رو هم اصلا نتونستم تحمل کنم. ولی فقط داری خودتو توجیه می کنی. تنها دلیل خیانت اینه که طرف آدم بدیه منم دفاع می کنم چون خودم خیانتکارم. تموم شد رفت به همین سادگی. دنیا به همین سادگی نیست 

شما اشتباه متوجه شدی من خیانت نکردم 

منم نگفتم کردی :| دقیق بخونش