2777
2789

خیلی واسه زندگیم زحمت کشیدم خیلی حتی تا پول شارژ غنیمت میکردم شوهرم پول قسط بده بریم سر زندگی ولی الان داریم جدا میشیم انگار فقط خودمو داغون کردم الانم باید جداشم خدا میدونه دارم میسوزم دارم آتیش میگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم خیلی بده چون کسی دوست دارم نمی تونم حرف بزنم

عزیزم من یه خواستگاری داشتم فامیل دور دامادمون بود خیلی دوستش داشتم  اما چون شرایطش از دامادمون بهتر بود دامادمون حسادت کرد نزاشت بیاین خواستگاری حتی نزاشت بابام بفهمه من حرفی بزنم مامانم اینا میگن بی حیایی بدتر بهم میکنن

اما آحیم میتونه باعث شه دوباره بیان یکبار به آحیم گفتم خیلی باهام بد رفتاری کرد نمی تونم از فکرش در بیام چی بگم که آجیم بهم توهین نکنه حرفمو بشنوه کاری کنن دوباره خواستگاری کنن

خیلی دلم گرفت دوسش دارم ولی باید جداشم دارم میسوزم کاش بمیرم کاش

میدونم 

درک میکنم 

جدا شدن از چیزی که هنوز دوسش داری خود مرگه 

تجربه کردم 

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤
چرا عزیزم

فقط دلم خواست بریم زیر ی سقف آنقدر که فقط فکر هدفای خودش بود گفتم طلاق خیلی اذیت شدم خیلی دارم آتیش میگیرم زندگی نکردم فقط خودمو کشتم آخرش این شد دلم گرفته دعا کن بمیرم چون فقط دلم مرگ میخواد