2777
2789

سلام خانوما 

من یه کارت بانکی دارم که ازش زیاد استفاده نمیکنم و اس ام اس بانکش فعال نیست اصلا متوجه نشدم کی گمش کردم رمزش هم تو کیف کارت بوده امرزو یه آقایی تماس گرفت گفت رو یه لینک که واسش اومده  کلیک کرده و موجودی حسابش که پنجاه میلیون بوده رو برداشتن بین چندتا کارت تقسیم شده و ده میلیون به کارت من واریز شده من فوری رفتم بانک و پرینت گرفتم دیدم راست گفته ده میلیون واریز شده فوری هم از کارتم برداشت شده فوری کارتم رو سوزوندم الان باید چیکار کنم اون آقا گفت شکایت کرده الان چی میشه کسی میدونه

منم یه همچین بلایی سرم اومد البته مبلغ کم بود رفتم پلیس فتانامه ازبانک بردم  شکایت کردم از شماره حسابی که پول از کارت من ب حسابش ون رفته رسیدگی کردن گفتن دیگه شما کاری نداری ولی خب هنوز پیامک برام میاد رفتم دوباره رسیدگی کنن ببینن این پیامها چیه ک برام میاد چون مینویسه ک پرونده شما ب فلان شعبه اصفهان ارجاع داده شده بهم گفتن باید بری اصفهان همون شعبه ای ک شکایت شده ازتون منم بیخیالش شدم البته الان ده سال میگذره و گه گداری بازم پیامک میاد😏

منم یه همچین بلایی سرم اومد البته مبلغ کم بود رفتم پلیس فتانامه ازبانک بردم  شکایت کردم از شمار ...

آخه مشکل اینکه اون پول رو به حساب کس دیگه ای نزده باهاش خرید کرده😢

حالا بنظرت من باید اون پول رو برگردونم من که پول رو برنداشتم خداااا😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.