2777
2789
عنوان

یه ادکلن خاص و شیک و خوشبو معرفی کنین 😍😘

| مشاهده متن کامل بحث + 37648 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هالووین آیی میزنم سالها. یا هالووین یاسی.

یه جوری بوی چوب و گل ها میده من خیلی دوسش دارم خیلیم ازش بازخوزد گرفتم که عطرتون چیه!

قیمتشم اخرین بار ۱۶۰۰ گرفتم! از وقتی ۳۸ تومن بود میزدم🤣

ادکلن گرونه،اسانس چی؟ملایم برا این فصل

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اسی اخر شب یا فردا عکس یه عطری میزارم خیلیا دوستش دارن و خیلی خنکه ولی اسمش عجیب و غریبه نمیدونم گیرت بیاد یا‌نه

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

سویت لاو رایحه گلی و شیرینه من نپسندیدم

گودگرل هم بوی شیرین و خیلی سنگینی داره اصلا مناسب ۲فصل اول سال نیست

لجند اسپورته میتونی استفاده کنی

یه مردونه خیلی خوشبو هم هست کوبیسم مشکی😍👌

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

۵ تومن 😢 قربون دستت عزیزم 😘

بنظرم فیک نخر طولانی مدت ریه رو خراب میکنه

من خودم خیلی کم عطر میزنم ولی از این به بعد سعی میکنم پول جمع کنم اصلی بخرم 

تا ۳/۵ هم ادکلن خوب گیرت میاد😍

آلفا مونته ها دور بر ۱۸۰۰و ۲ بودن

بنظرم فیک نخر طولانی مدت ریه رو خراب میکنه من خودم خیلی کم عطر میزنم ولی از این به بعد سعی میکنم پو ...

اره عزیزم اگه پول دستم بیاد اصلی میخرم چون خودم عطر و ادکلن خیلی دوس دارم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من هالووین آیی میزنم سالها. یا هالووین یاسی. یه جوری بوی چوب و گل ها میده من خیلی دوسش دارم خیلیم ا ...

مرسی عزیزم لیست کردم برم بو کنم ببینم کدوم با سلیقم جوره 

هالووین یکی دیگه از دوستان هم گفته 

ابی بهتره یا یاسی؟ 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺