2821
2789
عنوان

معجزه بارداری با ویتاگنوس🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 70095 بازدید | 213 پست
حاضر شدن جواب ازمایش هام ۵روزی طول کشید و پریودم ۱روزعقب افتاد.همین طوری باشک وتردید بی بی چک زدم وم ...

تواقدام مشکلی نداره این قرص؟

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه سوال دقییییق سر وقت خوردی؟ من چن تا کیست ریز دارم پریودم بهم ریخته دکتر بم داد هر دوازده ساعت ولی همش مشغولم یادم میره هی یه ساعت دوساعت عقب و جلو میخورم  یا یکیشو یادم میره .میترسم جواب نده بهم

هیچ علایم بارداری هم جز معده دردنداشتم.صبرکردم وامروز رفتم سونو دکتر گفت ۲ ماهته قلبش میزنه وهمه چی عالیه🤩

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یه سوال دقییییق سر وقت خوردی؟ من چن تا کیست ریز دارم پریودم بهم ریخته دکتر بم داد هر دوازده ساعت ولی ...

ساعت گوشیتو کوک کن

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

گیاهی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
هیچ علایم بارداری هم جز معده دردنداشتم.صبرکردم وامروز رفتم سونو دکتر گفت ۲ ماهته قلبش میزنه وهمه چی ...

یعنی  هیچ بتایی تا امروز ندادی 

عجب دلی داری دختر

میشه علائمت رو بگی 

فقط معده درد ؟؟؟؟؟ تهوع و اینا  کمر درد چی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

دوستان ویتاگنوس هم قرص داره هم قطره. گیاهیه وهیچ عوارضی نداره دستور مصرف روش نوشته شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هیچ علایم بارداری هم جز معده دردنداشتم.صبرکردم وامروز رفتم سونو دکتر گفت ۲ ماهته قلبش میزنه وهمه چی ...

خیلی خیلی مبارکه😍

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
2825
2823
2791
2779
2792