2777
2789
عنوان

مگ‌دختر چی داره ک اینطور میکنین؟ بخدا دختر از پسر بهتره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 36 پست
خیلی حس بدی بود برام بچه اولمه اصلا چ فرقی داره 

حس بد با خیلی از آدما و خیلی از زمانا و اتفاقا هست 

ولی تو حسشونو نگیر و اهمیتی نده و ببین ته دلت چی میگه

امیدوارم دخترت سالم به دنیا بیاد و حال خوبت برگرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی این حرفارو زد عزیزم؟!  دختر خیلیم نازه من عاشق دخترم ، الان هرکی بچه داره باید خدارو شکر کن ...

انشالله 

قبلش ک میگفتن بری خوش خبر برگردی فلان 

از اونورم شوهرم گف گند زدی ک منم گفتم چ گندی مثلا مهم سالم بودنشه ک اینطور میگی حالا برم خونه میخام بگم بهش 

همین ک سالم باشه برام بسه شکر 

من نه بخدا اینقد قبلش میگفتن بری خوش خبر بیای انگار دختر بودن بد خبریه با استرس رفتم داخل سونو نزاشت ...

منظورم شما نبودی عزیزم کلی گفتم، انشاالله خداوند یه گل بی عیب بهتون میده پسر و دخترش فرق نداره☺️🌹

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
یکیش مادر خودم من بیاد ندارم یه بار یه چیز برا دختراش خرید باشه یا نگران اینده دختراش باش ولی برا پس ...

هعی نمیدونم چرا اینطوره بخدا ک دختر غمخار پدرمادره ولی دیگه چ میشه کرد وگرنه من خودم اینقد گفتن مسر پسر میگفتم کاش  پسر باشه ولی درکل بخام بگم هیچ مشکلی با دختر بودنش نمیکنم اتفاقا عشقم میکنم ی همدرد ی همزبون دارم

انشالله  قبلش ک میگفتن بری خوش خبر برگردی فلان  از اونورم شوهرم گف گند زدی ک منم گفتم چ ...

چه قدر بی ادبه😒

بهش بگو تعیین جنسیت با مرده از کی تا حالا من گند زدم؟! 

بهش بگو یکم تو نت بگردی بد نیست

اره بخدا دختر دلسوزه مادره ولی دیگه چ میشه کرد همو جهان سومی ک سومی 

واییی بخدا بزار صحیح و سالم بدنیا بیاددد 

همه اونا ببین چجور براش غش و ضعف کنن که 

ولی من جات باشم تا ی مدت نمیزارم حتی شوهرمم زیاد سمت بچه بره هر کدوم بخان چیزی بگن میگم چیشد یهو؟ شما که تا دو روز پیش به دختر بودن بچه من و بدخبری میدونستین؟ 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
چه قدر بی ادبه😒 بهش بگو تعیین جنسیت با مرده از کی تا حالا من گند زدم؟!  بهش بگو یکم تو نت بگ ...

گفتم

نیست پیشم با گوشی گفتم  بهش برم خونه میخام بگم حس بدی ک داد بهم اصلنا 

چکار بحرف مردم داری هر چی خدا صلاح بدونه میده.منم باردارم یک ماه دیگه زایمان میکنم. دوست داشتم دختر بشه ولی پسر شد.

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
گفتم  نیست پیشم با گوشی گفتم  بهش برم خونه میخام بگم حس بدی ک داد بهم اصلنا

رفتی خونه بگو گنده خودته😏

حالا بزار دختر به دنیا بیاد ببین چه دلی میبره از باباش حالا باید یکی این دوتارو جدا کنه از هم😄

چکار بحرف مردم داری هر چی خدا صلاح بدونه میده.منم باردارم یک ماه دیگه زایمان میکنم. دوست داشتم دختر ...

ایشالله ب سلامت زایمان کنی 

میدونی ادم بخاد نخاد حس بد ب ادم منتقل میشه