قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 عنوان فقط جهت دردودل😕😕😕 104 بازدید | 10 پست روزشنبه فهمیدم بابام مریضه ازیه شهردیگه بابچه ی کوچیک اومدم بابام سکته مغزی کرده تواین ۴روزبچم اینورانورهمسرم مثل خودم ازاین بیمارستان به اون بیمارستان خودمم نمیدونم چی خوردم روزی باچن نفرسروکله بزن التماس اون دکترالتماس پرستاربکن روزی چندین بارساختمان چن طبقه روبالاپایین بروآخرش بگه فلانی(برادرم) دست تنهاخیلی زحمت میکشه وظیفمه انجام بدم ازاونورم شباخسته وکوفته ازبیمارستان برگردی ازت زن بابات آشپزی داشته باشه 1402/03/30 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moshhhhhhhhhh عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 4821 ازاین ناراحتم کسی ذره ای نمیبینه کارامو خدا که میبینم بزار برا رضای خدا وحضرت زهرا بگو یا زهرا اون دنیا ناحیه کارم بده
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 بگذار به حساب رضای خدا من ازاول شانس نداشتم ۱۵سالم بودازمادرسرطانی مراقبت کردم بازکسی چیزی نگفت
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 خدا که میبینم بزار برا رضای خدا وحضرت زهرا بگو یا زهرا اون دنیا ناحیه کارم بده ازبس پاهام خسته ست حتی تودسشویی هم نمیتونم بشینم
moshhhhhhhhhh عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 4821 ازبس پاهام خسته ست حتی تودسشویی هم نمیتونم بشینم اخییی رفته بودیم برای خیمه امام حسین کار کنیم یه زنم میگف سخت تمرین کار هامثل شستن دستشویی بدید من هرچه کارم سخت تر باشه اون دنیا نتیجه بهتره
گل_بهارنارنج عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1442 مادر سرطانی واژه درستی نیستمادره، ادم از جونشم حاضره بگذرهخدا پدرتونو شفا بدهخیلی سخته ولی هرکس تو زندگیش دغدغه های مختلف دارهانشالله تاپیک بهبودی کامل پدرتونو بذارید آدمِ اَمنِ آدمهـا باشیـم 🌱
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 مادر سرطانی واژه درستی نیست مادره، ادم از جونشم حاضره بگذره خدا پدرتونو شفا بده خیلی سخته ... سرطان داشت سرطان سینه روزهای آخرش عودکرده بودهیچ کس نمیموندپیششش ۴روزموندم دیدن واقعادارم تلف میشم اومدن جلوآره ازجونم گذشته بودم بااون هیکل کوچیکم جابه جاش میکردم چپ وراست میبردم مینشست بازبرادرمودعامیکردالانم پدرم همین کارومیکنه فامیلاهمینکارومیکنه
گل_بهارنارنج عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1442 سرطان داشت سرطان سینه روزهای آخرش عودکرده بودهیچ کس نمیموندپیششش ۴روزموندم دیدن واقعادارم تلف میشم ا ... مهم نیست اهمیت ندهدیگه مریض احوالناین رفتارا هم نشون از مشکلات درونیشون داره که شمارو نمیبینن. یعنی دست خودشون نیست تا وقتی هست قدرشو بدونیدغریبه که نیستنحق داریا وقتی کسی همکاری نکنه ادم بیشتر اذیت میشهولی خب نمیشه شما هم مراقبش نباشی خیلی تنها میشهامیدوارم رو به بهبود برن آدمِ اَمنِ آدمهـا باشیـم 🌱
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5656 مهم نیست اهمیت نده دیگه مریض احوالن این رفتارا هم نشون از مشکلات درونیشون داره که شمارو نمیبینن. ی ... اوووففف ممنون چشم 😔😔😔