2777
2789
عنوان

فقط جهت دردودل😕😕😕

104 بازدید | 10 پست

روزشنبه فهمیدم بابام مریضه ازیه شهردیگه بابچه ی کوچیک اومدم بابام سکته مغزی کرده تواین ۴روزبچم اینورانورهمسرم مثل خودم ازاین بیمارستان به اون بیمارستان خودمم نمیدونم چی خوردم روزی باچن نفرسروکله بزن التماس اون دکترالتماس پرستاربکن روزی چندین بارساختمان چن طبقه روبالاپایین بروآخرش بگه فلانی(برادرم) دست تنهاخیلی زحمت میکشه وظیفمه انجام بدم ازاونورم شباخسته وکوفته ازبیمارستان برگردی ازت زن بابات آشپزی داشته باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازبس پاهام خسته ست حتی تودسشویی هم نمیتونم بشینم 

اخییی رفته بودیم برای خیمه امام حسین کار کنیم یه زنم میگف سخت تمرین کار هامثل شستن دستشویی بدید من هرچه کارم سخت تر باشه اون دنیا نتیجه بهتره

مادر سرطانی واژه درستی نیست

مادره، ادم از جونشم حاضره بگذره

خدا پدرتونو شفا بده

خیلی سخته ولی هرکس تو زندگیش دغدغه های مختلف داره

ان‌شالله تاپیک بهبودی کامل پدرتونو بذارید

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
مادر سرطانی واژه درستی نیست مادره، ادم از جونشم حاضره بگذره خدا پدرتونو شفا بده خیلی سخته ...

سرطان داشت سرطان سینه روزهای آخرش عودکرده بودهیچ کس نمیموندپیششش ۴روزموندم دیدن واقعادارم تلف میشم اومدن جلوآره ازجونم گذشته بودم بااون هیکل کوچیکم جابه جاش میکردم چپ وراست میبردم مینشست بازبرادرمودعامیکردالانم پدرم همین کارومیکنه فامیلاهمینکارومیکنه 

سرطان داشت سرطان سینه روزهای آخرش عودکرده بودهیچ کس نمیموندپیششش ۴روزموندم دیدن واقعادارم تلف میشم ا ...

مهم نیست اهمیت نده

دیگه مریض احوالن

این رفتارا هم نشون از مشکلات درونیشون داره که شمارو نمیبینن. یعنی دست خودشون نیست 

تا وقتی هست قدرشو بدونید

غریبه که نیستن

حق داریا وقتی کسی همکاری نکنه ادم بیشتر اذیت میشه

ولی خب نمیشه شما هم مراقبش نباشی خیلی تنها میشه

امیدوارم رو به بهبود برن

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱