2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مونده ب لازم بودن بعضی وقتا فقط وسایل ارایشی میگیرم بعضی وقتا لباسای مناسب میبینم میخرم ی موقع هایی اصلا چیزی نمیخرم ولی مبلغش متغیره ب ما خانما هر چقد پول بدن کمه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

فقط لیزر اونم ۵ ۶ ماه یبار

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

از حقوقم ۵ نگه میدارم برای خودم

و بیشتر برای محصولات آرایشی و تفریح خرج میکنم....

لیزر چندسال پیش رفتم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دیگه لباس هر چیزی که نیاز باشه . 

اهل ارایش نیستم پس وسایل ارایش ندارم . 

تفریح هم سالی یه بار یا دوبار میریم مسافرت .

تامام

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

دیگه غذا ی خودم رو نمیشمارم که ،ما ۷ ۸تومن خوراکمونه ۴نفریم ، ۱تومن لیزر میدم ۳۰۰باشگاه ،لباس همیشگی نیست هر وقت لازمم باشه میخرم ،تفریح جور بشه جمعه ها بریم بیرون اونم همیشه ن ، آرایشی خیلی کم میخرم ولی ۶ماه یبار مراقبت پوستی میخرم تقریبا ۶۰۰تا یه تومن