orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4332 عنوان کسی هست گرامر زبان انگلیسیش عالی باشه؟ 124 بازدید | 8 پست در حد عالی. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت. 1402/03/30 | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melikajbb عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 5236 مال من متوسط رو به بالاستشاید بتونم کمکتون کنم Army غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم...
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4332 مال من متوسط رو به بالاست شاید بتونم کمکتون کنم برای امتحان میخوام.در چه حدی هست؟ گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4332 اوهوم در حد ترم دو دانشجوی زبان و ادبیات انگلیسی هست؟میتونید کمک کنید؟با هم توافق میکنیم. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
melikajbb عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 5236 برای امتحان میخوام. در چه حدی هست؟ همین متوسط رو به بالاعالی عالی نیست متاسفانهه🤦🏻♀️❤️ Army غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم...
_starfire_ عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 22397 در حد ترم دو دانشجوی زبان و ادبیات انگلیسی هست؟ میتونید کمک کنید؟ با هم توافق میکنیم. عام زبانم عالی عالی نیس ولی خوبه اگه سوال داری عکس بده جواب بدم انسانی فراتر از درک عمومی
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4332 عام زبانم عالی عالی نیس ولی خوبه اگه سوال داری عکس بده جواب بدم الان سؤالی ندارم.برای یه امتحان میخوام.میتونم درخواست دوستی بدم و صحبت کنیم؟ گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.