2777
2789
عنوان

نوزادی

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
من نی نی ندارم برام دعا کن

الهی ببخشید خواهری انشاالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه ب حق اقا امام رضا

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
آخی گناه داره. خب. گریه کنه.ماساژش بده باروغن گیاهی 

به بیرون رفتن عادت کرده دوست داره لحاف تشکش هم بیرون پهن کنه دیگه خونه نیاد خب بره یه چرخ بزنه برگرده این همه اذیت نداشت هر روز می رفت گردش میبری دیگه اصلا خونه نمیاد اونقدر داد گریه میکنه خودشو میکشه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بیرون رفتن عادت کرده دوست داره لحاف تشکش هم بیرون پهن کنه دیگه خونه نیاد خب بره یه چرخ بزنه برگرد ...

الهی بگردم. .. کاش منم ی روز مادربشم‌ 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

الهی بگردم. .. کاش منم ی روز مادربشم‌ 

انشالله به همین زودی ها دامنت سز بشه عزیزم نی نی شاید شیرین باشه ولی اندازه شیرینیش دردسر اذیت هم داره 😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
انشالله به همین زودی ها دامنت سز بشه عزیزم نی نی شاید شیرین باشه ولی اندازه شیرینیش دردسر اذیت هم دا ...

ب جون میخرم. همه چیشو. فقط خدابده 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

ب جون میخرم. همه چیشو. فقط خدابده 

انشالله به همین زودی ها دهنت سرویس بشه