2777
2789
عنوان

تاحالا با نی نی سایتی ها قرار گذشایتن ببینین همو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره با یه دختر خیلی خوب و خانوم قرار گذاشتیم و رفتیم کافه . چند ساعت باهم بودیم و خیلییی خوش گذشت .

بعدش سیم‌کارت من گم شد و شماره ش هم توی سیم‌کارت سیو بود .

بعدش هم اومدم اینجا دیدم کاربریشو تعلیق کردن 🤕

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

من بعد دوسال هنوز هربار شوهرمو میخوام ببینم توهم میزنم میخاد بدزدم ببرم بیابون چه توقع ها دارین😹😹😹😹🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

نه ولی با یکی همینجا دوست شدم شماره همو داریم عکسامون و فرستادیم برای هم زنگ میزنیم بهم پیام میدیم در جریان کل زندگی دو طرف هستیم یه چی بخوام بخرم ازش نطر میپرسم عکس میدم شهرامون ۴ ۵ ساعت فاصله داره وگرنه تو یه شهر بودیم حتما قرار میذاشتم باهاش خیلی باهم صمیمی شدیم 

نه ولی با یکی همینجا دوست شدم شماره همو داریم عکسامون و فرستادیم برای هم زنگ میزنیم بهم پیام میدیم د ...

خوبه اینجوری ببینید همو حتما 

به نام خدای رنگین کمان:) بارون اومد و یادم داد^ بچه ها نخندینا! یلدا:)