2777
2789

چرا هر جا خانواده شوهر خوبند ، عروسا بد میشن و به همه چیز گیر میدن

اما خانواده شوهرا که بد هستند، عروساشون بهترند؟؟

عروس ما به دلایلی با من قهر میکنه که من هنگ می کنم ؟

یه سری قواعد تو ذهن خودش چیده همه باید مطابقش باشند؛ داداش بدبختمم کلا شستشو مغزی میده... 

جالبه مادر خودش پدر عروسا رو درآورده ولی عروساش خیلی محترمانه برخورد میکنن

اینا از آینده خودشون نمی ترسند؟ خودشونم یه روز مادر شوهر میشن

والا 

ما هرگز به زنداییم بدی نکردیم 

مادرم شاغله 

نه جایی میره نه چیزی میگه 

پشت سره مادرم هزارتا حرف میزنه 

ما هرگز به عروس بدی نکردیم، هرچی عروس داشتیم 

احمق و بی خاصیت بودن :|

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا عروس خوبیم ،اینو میگم چون شخصیتم خیلیییی مظلوم و سادس اما هرچقدر خوبی کردم بدی دیدم یعنی یجورایی ادم حسابم نمیکنن فقط ازم سو استفاده میکنن بخاطر همین اصلا ازشون خوشم نمیاد

ok bye

من تاجایی که دیدم اینطور بوده که مثلا طرف جزو خانواده شوهره فکر میکنه خانواده شوهر بی نقصه عروس بده

یا طرف عروسه فکر میکنه خودش بی نقشه خانواده شوهر بده

الانم عروستون همچین فکر میکنه خودش خوبه و بی نصقه مطمئن باش

:) https://daigo.ir/secret/1839468111 

والا  ما هرگز به زنداییم بدی نکردیم  مادرم شاغله  نه جایی میره نه چیزی میگه  ...

دقییییییقا ماهم همینطور یعنی اصلاااا هیچ کاری ب عروسا نداریما ولی پشت سرمون زر میزنن و شوهراشونو شستشوی مغزی میدن .. مثلا ما واسه خواستگاریم دعوتشون کردیم دیگه انقدددددد پشت سر شوهرم حرف زد ک نگو. منم ر.یدم بهش و گذاشتم خشک بشه دیگه زبونش کوتاه شده ... هرچی هیچی نگیم بیشتر پررو میشن 

دقییییییقا ماهم همینطور یعنی اصلاااا هیچ کاری ب عروسا نداریما ولی پشت سرمون زر میزنن و شوهراشونو شست ...

ای بابا، شانس دیگه... 

مادر بزرگم 600 کیلومتر ازشون دوره، خواهر شوهرا که مادرم و خاله م باشن کاریش ندارن 

واقعا نمیدونم چرا مشکل روحی دارن! 

منم زنگ زدم به داییم گفتم طرف مادرم پیداتون نشه 😁😬

باید از سَمی ها فاصله گرفت والا... 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
ای بابا، شانس دیگه...  مادر بزرگم 600 کیلومتر ازشون دوره، خواهر شوهرا که مادرم و خاله م باشن ک ...

مادربزرگ بدبختم اصلا دخالت نمیکنه تازه دعوتشون می‌کنه شام و ناهار میپزه ، بچه هاشونو نگه میداره ، پشت سرشون حرف نمیزنه، حتی چای هم جلوشون می‌بره دولا میشه جلوشون ولی اونا یکی از یکی آشغال تر و بدردنخور ترن.. تازه مامانم و خالمم هیچ کاری باهاشون ندارن ولی نمیدونم چرا شانس ما اینجوریه... خیلی فضولن و ب همه چی کار دارن ولی مثلا من یه استوری گذاشتم گفتم دخالت نکنید قیامت بپا کرد 😂😂😂 ولی باز خوب شد دیگه هیچ حرفی نزد درموردمون

مادربزرگ بدبختم اصلا دخالت نمیکنه تازه دعوتشون می‌کنه شام و ناهار میپزه ، بچه هاشونو نگه میداره ، پش ...

اوه اوه، دیگه خیلی هار هستن 

خدا به داد برسه 

😬😬

تنتون سلامت عزیزم، توجه نکنید آفرین. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

ببین اینجا همه میان میگن مادرشوهرم فلان و...حالا برو پیش مادرشوهره بشین ک عروسمون فلانه

و جالب ک اون عروس از مادرشوهرش میناله ببین عروسشون چقدر از دستش شاکیه

خلاصه همه تقصیر کارن و این رابطه نا ابد ادامه داره

اوه اوه، دیگه خیلی هار هستن  خدا به داد برسه  😬😬 تنتون سلامت عزیزم، توجه نکنید آفرین. ...

مرسی عزیزم . اره خب آب دریا با دهن سگ نجس نمیشه ولی بعضی وقتا هم نمیشه هیچی نگفت .. شاید ما دختر خواهر شوهرا بتونیم این عروسای هار رو بشونیم سر جاشون 😂