2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای برگشت کاربریتون هر زمان خواستید داخل تماس باما پایین صفحه بدون نیاز به کاربری یا تلگرام ۰۹۱۹۱۰۲ ...

یعنی چی? من نفهمیدم شما چی میگید من میخوام این کاربریم رو حذف کنه تا با کاربری جدید دوباره بیام سایت

یعنی چی? من نفهمیدم شما چی میگید من میخوام این کاربریم رو حذف کنه تا با کاربری جدید دوباره بیام سایت

این کاربریتونو الان تعلیق کنید بعدا به روشی که گفتم میتونید دوباره فعالش کنید... فقط باید شماره سیمکارت کاربریتونو بگید بهشون

@_mahyar   

این کاررریتونو الان تعلیی کنید بعدا به روشی که گفتم میتونید دوباره فعالش کنید... فقط باید شماره سیمک ...

ببخشید میخوام اسم کاربریم عوض بشه با این اسم مشکل دارم میترسم شناسایی بشم  برا همین میخوام تعلیق کنه 

آره اگه تعلیق کنه میتونم با این شماره دوباره بیام سایت?

همین کاربریتون که تعلیق میشه بعدا به روشی که گفتم میتونید دوباره فعالش کنید ولی برای یه کاربری جدید با اسم جدید باید شماره سیمکاررت جدید داشته باشید...

کدهای ۰۹۹۱ و ۰۹۹۶ همراه اول و ۰۹۹۴ ایرانسلم نمیشد ثبت نام کرد تا چند روز پیش ولی الان نمیدونم

@_mahyar