2777
2789
عنوان

نمره هام چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 75 پست
شهریه هم میدی؟

بله مدرسه بدون شهریه هم مگه داریم🙂

در خموشی‌های من فریادهاست                                              آنکه دریابد چه می‌گویم کجاست؟...                        
شهریه هم میدی؟

بله شهریش بیشتر هست امسال از دانش اموزا ۱ تومن گرفت ۷۰۰ معمول ۳۰۰ هم برای ازمون ها 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله مدرسه بدون شهریه هم مگه داریم🙂

دولتی دیگه ...

من پسرم رو امروز بردم غیر انتفاعی ثبت نام کردم پیش دبستانی ۲۰ میل باید بدیم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بله شهریش بیشتر هست امسال از دانش اموزا ۱ تومن گرفت ۷۰۰ معمول ۳۰۰ هم برای ازمون ها 

خوبه بازم چیزی نمیگیرن

در ازای تدریس خوبشون

اسی رو ببین همه نمره های خوب قطعا معلم های خوبی داره

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دولتی دیگه ... من پسرم رو امروز بردم غیر انتفاعی ثبت نام کردم پیش دبستانی ۲۰ میل باید بدیم 

دولتی ها هم‌ شهریه میگیرن ولی خب کمتر

در خموشی‌های من فریادهاست                                              آنکه دریابد چه می‌گویم کجاست؟...                        
دولتی دیگه ... من پسرم رو امروز بردم غیر انتفاعی ثبت نام کردم پیش دبستانی ۲۰ میل باید بدیم 

چه خبر براپیش حیف این همه پول

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
نمراتت عالیه تا اخر ادامه بده همینجوری من اگر تو مدرسه درس میخوندم الان نمیخواست ترمیم بزنم😤

چشم🥲

موفق باشید✨️

دولتی ها هم‌ شهریه میگیرن ولی خب کمتر

آره من زنداداشم میرد پیش دولتی بچشو حساب کرد نزدیک ۴,۵تومن در طول سال گرفتن ازش 

چه خبر براپیش حیف این همه پول

چرا حیف .... از بچم بالاتر کسی نیست و اینکه موفقیتش آرزومه ♥️

خواستم مادر نشم 

پس حالا ک‌شدم باید پای همه چیش وایستم دیگه دوست عزیز 🙂

خوبه بازم چیزی نمیگیرن در ازای تدریس خوبشون اسی رو ببین همه نمره های خوب قطعا معلم های خوبی داره

درسته ولی پشتکار و روحیه ی خودش هم هست 

کسی که حاا روحی خوبی نداشته باشه معلم خوب چه بدردش میخوره؟

خودم مشاور مدرسم 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
درسته ولی پشتکار و روحیه ی خودش هم هست  کسی که حاا روحی خوبی نداشته باشه معلم خوب چه بدردش میخ ...

حال روحی گذراس عزیزم تو این سن نوجوانی 

موفق باشی 

سپاس 

درسته ولی پشتکار و روحیه ی خودش هم هست  کسی که حاا روحی خوبی نداشته باشه معلم خوب چه بدردش میخ ...

این حرف قبول دارم چون خودم کشیدم

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت