2777
2789

اخه با این رشته هر کاری کردم شاغل نشدم ممنون میشم از شماها ک کمک کنی ؟

مثلن برم ی دانشگاه غیر دولتی ،

[QUOTE=296916539]میتونیارشد بگیری  مطب بزنی یا تو مطب یک روانپزشک کار کنی حیطه ی علوم تربیتی تو چ حوزه ای ه ...[/QUOTگرایش من مدیریت برنامه ریزیه ، ولله کلن دو تا ازمون استخدام شرکت کردم البته هیچی نخوندم و متاسفونه رشد شدم ، حالا میگم ارشد روانشناسی بخونم ک شاید بهتر باشه از این رشته فعلیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان تازه میخواهید علوم تربیتی شرکت کنید؟ موفق باشید من بالینی رو خیلی دوست دارم

نبابا لیسانس علوم تربیتی دارم ازش هم بدم میاد میگم میخوام برا ارشد ی رشته دیگه بخونم ، ولی نمیذونم چی بخونم 

نبابا لیسانس علوم تربیتی دارم ازش هم بدم میاد میگم میخوام برا ارشد ی رشته دیگه بخونم ، ولی نمیذونم چ ...

جسارتا میشه بگی چرا بدت میاد؟

من روانشناسی میشناسم ارشد علوم تربیتی 

از دانشگاه دولتیه عالی داره

الانم تو یک مطب مشاوره میده

جسارتا میشه بگی چرا بدت میاد؟ من روانشناسی میشناسم ارشد علوم تربیتی  از دانشگاه دولتیه عالی د ...

چون بازار کارش کمه ، من ک نتونستم باهاش کاری پیدا کنم ، حالا افرین ب اون خانمه ک مطب داره ، دوس داشتم تو ی کار دولتی استخدام شم ک نشدم بیکار تو خونم

اکثر رشته ها کار نیست

من خیلی دلم میخواد ارشد علوم سیاسی بخونم بقیه میگن فایده نداره

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی

[QUOTE=296926615]جدی ؟ باشه حتما درموردش تحقیق میکنم ، بعد این رشته برا چ ادارهایی کارایی داره ؟؟؟[/QUOTE 

مددکاری توبیمارستانها توکلینیک ترک اعتیاد توبهزیستی تو زندانها تو کلینیکهای مددکاری و....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶