2777
2789
عنوان

آموزشگاه زبان

2207 بازدید | 12 پست

من قبلا سفیر میرفتم تقریبا دوسالیه ول کردم زبانو. الان دوباره میخوام شروع کنم سطحم متوسطه. آموزشگاه زبان خوب معرفی میکنید؟ لطفا اگر خودتون رفتین و تجربشو دارین بیاین نظر بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بشین توخونه با کتاب ها و فیلم ها و...بخون و یا کلاس خصوصی برو بعد ها برو تعیین سطح بده و...

باید زور بالا سرم باشه😂 میخوام یکی دوماه بخونم کتابای قبلیمو بعد بعد برم تعیین سطح بدم. چون سال بعد هم میخوام دوره های آیتلس شرکت کنم براهمون بنظرم لازمه کلاس بزم 

باید زور بالا سرم باشه😂 میخوام یکی دوماه بخونم کتابای قبلیمو بعد بعد برم تعیین سطح بدم. چون سال بعد ...

من خودم زبان تدریس میکنم ولی روزی چند ساعتم خودم میخونم واسه ازمون سال دیگه اگه بشه ..به نظرم خودت بخونی بهتره زودتر راه میفتی

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
میگن بیشتر رو گرامر تاکید داره نه رو اسپیکینگ؟ نظرتو چیه؟

آره خیلی رو گرامر تاکید داره ولی بیشتر توی ترم نوجوانان 

وارد ترم بزرگسالان که میشی علاوه بر تاکید زیاد روی گرامر روی مکالمه هم تاکید میکنن

آره خیلی رو گرامر تاکید داره ولی بیشتر توی ترم نوجوانان  وارد ترم بزرگسالان که میشی علاوه بر ت ...

نه کانون رو دوست ندارم کلا چون کتاب های تالیفی خودشو تدربس میکنه. تا وقتی کتابای آکسفورد و کمبریج هست چرا بریم سراغ اونا؟

من خودم کانون زبان ایران میروم ، خیلی راضیم  واقعا عالیه

ایران امریکا ؟

من میخوام شروع کنم بین سفیر و ایران امریکا و ایران اروپا موندم۶ سال خوندم فقط حفظیات بود الان میخوام شروع کنم دنبال اموزشگاه خوبم