2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا می تونید وانمود کنی که تولدش یادت نیست اما یک باره سورپرایزش کنی 

چند سال پیش برنامه عاشقانه برای سورپرایز تو برنامه بازار بود نمی دونم الان هم هست یا خیر 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من امسال تولد شوهرم سه تایی گرفتم

خودم و همسرم و دخترم

یه اتاق هتل رزرو کردم هماهنگ کردم گل و کیک و بادکنک اینایم برد کسی واسم بردمش کلی سوپرایز شد

اگرم نمیخوای خیلی هزینه کنی خونه بادکنک و کیک و اینا بگیر غذای مورد علاقشو درست کن ساعتی که میدونی میاد چراغارو خاموش کن و سوپرایزش کن

خب کارهایی ک میخوای بکنی رو بگو منم ایده بگیرم😍

کادو سه تا گرفتم 😁کیک سفارش دادم بادکنک کلاه قیفی هم می خوام بگیرم پفیلا چپیس پفکم گرفتم پاستیل اسمارتیس ژل هم می خوام درس کنم 😁😁😀لباس نیمه برهنه ارایشم می کنم شمع فشفشه هم دارم روشن می کنم یه اهنگ هم می زارم وقتی می خواد بیاد داخل ازش فیلم می گیرم با جیغ هورا می رم جلوش 😁😁😁

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......