2777
2789

شیرینی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چه مناسبت

عزیزم ما رسم داریم چیزایی که برای عروس خریدیم میاریم خونه پدر داماد، و چیزایی که برای داماد می‌خرن میبرن خونه پدر عروس 

بعد چند روز قبل مراسم خریدا رو میبرن خونه پدر داماد یا عروس 

حالا میگم مواد غذایی مثل برنج و اینا چی ببریم 

عزیزم ما رسم داریم چیزایی که برای عروس خریدیم میاریم خونه پدر داماد، و چیزایی که برای داماد می‌خرن م ...

وای عزیزم فکر کنم متوجه منظورم نشدی

منظورم اینه برای چی کادو گرفتی نامزدیه برای عید قربان گرفتید برای عید غدیر گرفتین برای چه مراسمی هستش چون ماهم رسم داریم ولی همیشه مواد غذایی نمیبریم فقط تو بعضی مراسما

وای عزیزم فکر کنم متوجه منظورم نشدی منظورم اینه برای چی کادو گرفتی نامزدیه برای عید قربان گرفتید بر ...

مشخصه برای خرید عروسی هست که برای هر دو نفر خریدن، ولی ما رسم نداریم چیزی ببریم یا بیارن

ما یه خرید برای دو نفر داریم اونم برای عروسیه، و فقط وسایل ها رو میبرن چیز دیگه ای نمی‌برند و نمیارن

ما با خریدای عقد، مواد غذایی می‌بریم، نمیدونستیم چی ببریم 

ما با خریدهای عقد شیرینی می‌بریم، مواد غذایی نمیبریم

اول بگو رسمتون واسه کدوم شهره.. همشهریان بیان نظر بدن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹