2777
2789
عنوان

شما بودین قبول میکردین؟

234 بازدید | 23 پست

قبول میکردین با یه پسری که اصالتا سیستانی هست ولی تو اصفهان به دنیا اومده و سه نسله اصفهانن ازدواج کنین؟ البته پسره خیلی خوبه هم از لحاظ اخلاقی هم اینکه باسواد و تحصیلکردست. 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ریکا مازرونی:) 😁😂❤

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
سیستانی میشه چی کجا گرچه فرقی ام نمیکنه قاعدتا فرهنگ خانواده ها باید به هم بخوره 

یعنی چی چی کجا نمیدونی؟

عزیزم تا وقتی طرز فکر فلانی سیستانیه و اون اصفهانی و اون شمالی و ..... داری ازدواج نکن  بزرگ ش ...

خب میخوام اگه کسی با فرهنگشون آشناست راهنمایی کنه 

خب مگه سیستانی ها چه مشکلی دارن 

الان برای ازدواج باید خیلی ملاک های روشن و مشخص داشته باشی عزیزم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مگه سیستانی ها چطورند ک اینجوری سوال پرسیدی اون هام انسانن دیگه

من توهین نکردم فقط گفتم شاید کسی درموردشون اطلاعی داره یا موردی اینجوری دارن راهنمایی کنن